A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
Polacsek 970*250
Újház 300*300

„LOVIE SMITH ALAPOS”

finn wellness 640*360

Fotón: Lovie Smith HC, Chicago Bears

A Chicago Bears vezetõedzõje még akkor is kitart a Cover 2 védekezés mellett, mikor a liga többi csapata már nagyrészt áttért a 4-3-ról a sokkal agresszívabb 3-4 védelemre. Azonban érdemes kiemelni, hogy 2007 és 2009 között, mikor a csapat sorrendben a 27., 21. és 17. legrosszabb védelemmel zárta a szezont, Smith kénytelen volt sokkal több blitz és Cover 3  playt hívni, hogy ellensúlyozza a védõfal gyenge teljesítményét, hiszen a négy falember nem volt képes kellõ passzsiettetést gyakorolni. Most azonban vége van a sanyarú éveknek, igen csak érzõdik Julius Peppers (DE) jelenléte a fal szélén, annak ellenére, hogy a Medvék nem tudták sem Tony Romo-t, sem pedig Aaron Rodgers-t sackelni az elmúlt két meccs alkalmával. Smith elégedett volt a fiúk munkájával és azon nyomban visszatért a pályára a Bears-féle Cover 2 védelem.

Urlacher, a „Fõmedve”, így kommentálta a változást: „Szerintem legtöbbünk tudja, hogy mi fog következni. Számítunk majd bizonyos playhívásokra, az egyes szituációkból (mennyi yard hiányzik a 1st downhoz, az ellenfél pályán lévõ játékosai alapján) egyértelmûen fog következni a playhívás. Egyelõre nem sok minden történik. Múlt héten például végig Cover 2-t játszottunk. […] Azt hiszem, hogy a Giants elleni találkozón sokkal eltérõbb képet fog mutatni a csapat. Sokkal több dolgot tudunk majd csinálni ellenük, köszönhetõen a támadók játékstílusának”.

Azt még egyelõre homály fedi, hogy Urlacher mellett kik fogják várni az Óriás támadókat a New Meadowlands Stadiumban, hiszen Tommie Harris (DT) nem játszott a múlt heti Packers elleni meccsen és Zack Bowman (CB) kispadra kényszerült, miután elkövetett egy pár csúnya hibát. „Úgy hiszem, hogy minden amit csinál, alaposan átgondolt tett. Nem úgy áll a játékosokhoz, hogy „Ez a zónázás nem volt jó, gyorsan hozzuk le a pályáraól!” Mindenki azt hiszi, hogy a pillanat hevében hoz ilyen döntéseket, de én nem osztom ezt a véleményt. Szerintem alaposan végiggondolja. […] Minden döntése mögött ott az indok, mely miatt jobb csapat leszünk” – mondta a linebacker a vezetõedzõvel kapcsolatban.

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások