A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
Tesa 970*250
Polacsek 300*300

NEM LENNÉNK A HELYÜKBEN

Acapella 640×480

Fotón: Mike Singletary HC, San Francisco 49ers

A lista elsõ helyét továbbra is John Fox foglalja el, akinek úgy tûnik a frissen draftolt Jimmy Clausen sem fog tudni sokat segíteni. A Panthers ugyanúgy 20-7-re veszített, mint egy héttel korábban, de most legalább az eddig közepesnek tûnõ Cincinnatitõl és nem a gyenge Buccaneerstõl kaptak ki. Ami érthetetlen, hogy ha egy elkapója van csak a csapatnak Steve Smith személyében, és a Bengals õt is leveszi a pályáról, akkor miért kell 33 passzjátékot és 18 futójátékot hívni. DeAngelo Williams és Jonathan Stewart már többször bizonyítottak, elvitték Jake Delhomme-ot is a rájátszásba, talán akkor is hasznosak lehetnének, ha egy újonc a csapat irányítója. Mivel a Carolina a felpaprikázott bajnok otthonába látogat a hétvégén, lehet, hogy az elõbb tett felismerést, miszerint a futójáték lehet a kudarc elkerülésének kulcsa, már más fogja megtenni. Közeledik a bye(-bye) week…

A második helyrõl nem lehetett letaszítani Eric Mangini-t, aki nem nagyon tehetett többet a hétvégén, minthogy nézte ahogy csapata megszorítja, de végül kikap a Ravenstõl. Ha a tisztes helytállás volt a cél, azt megtette a csapat, úgy lenne igazságos, ha ezért az edzõ is hátrébb kerülne a listán, de sajnos az NFL nem jótékonysági intézmény. A sorsolás továbbra is 0-7-et jósol a pihenõig és ilyenkor szokták megköszönni a munkát egy edzõnek. Ezzel a kerettel nem a vasárnapi meccset kellett volna megnyerniük, ott belefért a vereség, pláne egy ilyen viszonylag szoros kudarc, hanem az elsõ két fordulóban kellett volna valamit mutatni, nem sikerült.

A harmadik helyrõl sem sikerült letaszítani Tom Coughlint, sõt, az edzõ kicsit ellépett a többiektõl és zárkózik az élen járókra. A Tennessee ellen olyan mértékû fegyelmezetlenséget láthattunk a pályán, amit nem lehet nem az edzõ nyakába varrni. Valami nagyon nincs rendben a Giantsnél és tekintve, hogy a veretlen Chicago jön a hétvégén, gyanús, hogy továbbra sem lesz. 1-2-es mérleggel ugyanis nagyon kevés a tisztes helytállás egy rájátszásba vágyó csapattól, gyõzni kellene. A New York úgy kapott ki a Titans ellen, hogy 200-al több támadóyardot szerzett, mert a kulcsszituációkban állandó jelleggel elvesztették a labdát. Mivel a bye week még messze van és a sorsolás nehéz, Coughlin még pár hétig biztosan szenvedhet a csapattal, de ha nem jönnek az eredmények, lehet, hogy a szezon második felében már csak tévébõl nézi a Giants meccseit.

A negyedik helyre Tom Cable ugrott fel, akinek bérelt helye lesz a listán, amíg õ a Raiders edzõje. Igaz, hogy a hétvégén kikaptak egy ponttal, de ha nyernek is ugyanitt találnánk a nevét, egyszerûen azért mert az Oakland trénere. Pedig úgy látszik jól döntött, amikor Gradkowskit kezdette Campbell helyett és a futójáték is rendben van idén, de amíg a liga legjobban fizetett rúgója 3/6-ot produkál, addig nincs remény a gyõzelemre. Jövõ héten a felhúzott Houston ellen lépnek pályára és nem jósolok túl sok jót a Fosztogatóknak.

Az ötödik helyen nyitott a liga legújabb slágere, a 49ers kiütése. Ezúttal a Kansas szabott méretes zakót az Aranyásókra és bár Singletary kirúgta támadókoordinátorát, a csapat védelme is éppen ugyanannyira pocsék volt mindkét idegenbeli meccsen. Mike Singletary legnagyobb erénye az volt, hogy bár átütõ sikert nem ért el, látszott a folyamatos fejlõdés a csapaton. Idén ez elmaradt, mert ugyan a seattle-i betli után megszorították a bajnokot, de most megint szánalmasak voltak. Ha nem az NFC West-rõl beszélnénk, Singletary valószínûleg elõrébb lenne a listán, de ebbõl a csoportból még így sem kizárt a továbbjutás. Ha a Niners a hétvégén legyõzné az Atlantát, a Falcons skalpjával a kezükben talán még lenne esély a felzárkózásra.

Forrás: ProFootballTalk.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások