A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
Stihl 970*250
Praktiker 300*300

A LEGJOBB NÉGYES – Budapest Cowboys

Acapella 640×480

Fotón: Bánfi Mihály S, Budapest Cowboys

Csapat rövid története:

A történet két részre bontható, az elsõ szakasz gyökerei igen régre nyúlnak vissza, hiszen a csapat alapját a 90-es években lezajtott itthoni „foci-hõskor” két csapata adja. Az elsõ Budapest Cowboys éveken át küzdött sikerrel az osztrák és cseh bajnokságokban, mígnem hazai ellenfelek hiányában az ezredforduló elõtt feloszlott.

A második felvonás 2006-ban kezdõdött, amikor megalakult a BC „új generáció”, és megkezdte a felkészülést a bajnokságra. Elsõ évében csak a Blue Bowlban szerepeltek a fiúk, majd a frissen alakult 8 csapatos Pannon Bowl veretlen bajnokaként vívták ki a jogot a Div. 1-es szereplésre.

Azóta az elsõ osztály egyik meghatározó csapatává fejlõdtek, és több nemzetközi porondon is próbára tették magukat. A csapat elkötelezett a fejlõdés mellett, melynek eredményei az idei junior-csapaton is meglátszanak, a fiatalok jelenleg 3 gyõzelemmel állnak az elsõ három forduló után.

Út az elõdöntõig:

Rebels – Cowboys 0-32

Cowboys – Wolverines 55-7

Cowboys – Wildfires 54-2

Titans – Cowboys 13-53

Gorillaz – Cowboys 10-33

Cowboys – Wolves 7-45

Erõsségük:

Jó edzõi gárda, rengeteg hazai és nemzetközi tapasztalattal a háta mögött a csapat magja évek óta ugyanaz. Emellett a rutinos játékosok mellett sok fiatal tehetség nevelõdött ki, akik folyamatosan illeszkednek be a csapatba mind a védelem, mind a támadók oldalán. A támadások robbanékonyak, mind a passzokban, mind pedig a futásokban tudnak yardokat hozni.

Gyengeség:

Jelenleg mindenképpen a létszám szab gátat, a legtöbb poszt csere nélkül játszik.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások