A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
Acapella 970×250
Henkel 300*300

MÉG ÉL A PIAC II.

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

Fotón: Brandon Jacobs RB, New York Giants

Kevin Kolb

„Kolb nem eladó” – mondta Andy Reid. De vajon úgy nem eladó, mint ahogy kezdõ, vagy tényleg nem eladó. Reid vajon belemegy abba, hogy csak azért ott tartsa Kolbot a padon, mert azt mondta rá, hogy tehetséges és õ a jövõ? Vagy elengedi és végre kiderül a turpisság? De az is lehet, hogy a srác tényleg zseniális, csak nem volt idõ, hogy ezt megmutathassa és akkor pedig nagyon ráfizethetnek a Sasok. Az öreg rozmár talán még nem is fogta fel mekkora terhet vett a vállára Vick támogatásával éppen ezért nem hiszem, hogy október 19-ig cselekedne. Miért? Mert csak a harag van minden lépésbõl. Ha Kolb mégsem olyan jó, mint amennyire ajnározta, akkor még most kellene elcserélni, amíg ezt senki nem tudja és az alapján ítéli meg, hogy õ az egyetlen játékos az NFL történelmében aki elsõ két meccsén egyaránt 300 yard fölött passzolt. Ekkor Reid-nek maximum a visszamaradt McNabb-imádók törnek majd az életére. Ha megtartja és belátja, hogy Kolb csak cserének jó, akkor már a csalódott Kolb hívõk is elkezdik keresni a címét a telefonkönyvben. Ha eltradeli Vicket év végén – mert nála ez is simán benne van a pakliban – és Kolb nem válik be, valószínûleg távoznia kell Phillybõl és a házának a helyét még sóval is behintik a hálátlan Eagles szurkolók. Ha viszont Vicket elcseréli, Kolb pedig beválik, nos, akkor meg mi értelme volt az egésznek? Egy szónak is száz a vége: csodálkoznék, ha Kolb csapatot váltana a szezon vége elõtt.

Marshawn Lynch

A trade-feltételezés itt szerintem is jogos. Miért? Két válaszom is van: Fred Jackson és C.J. Spiller. Ha „öreg” kell, van, ha fiatal, van, minek egy középkorú, ha kaphatnak érte egy franchise QB csalogató picket? Ráadásul az LB-sor is egyre fogy, akár már most lehetne orvosolni a védelem problémáit is. Egyesek szerint nem véletlen, hogy ennyiszer futtatják és mutogatják a villámléptû 23-ast, valakinek csak feltûnik már, hogy van egy felesleges tehetség a borzalmas szezon elé nézõ Buffaloban!

Brandon Jacobs

Nála is él a „Kolb szindróma”, vagyis, hogy nem eladó, de amíg New Orleans-ban, New England-ben és Denverben cserefutók gyûjtik a yardokat, õ még a cipõjét is alig koszolja össze. Ráadásul Couglinnek is kifelé áll a rúdja, ha a Giants folytatja a mélyrepülést nagy változások következhetnek New Yorkban. Mindenesetre amíg Ahmad Bradshaw több lehetõséget kap, többet is fog futni, ráadásul passzjátékban jobban használható, mint versenytársa, ez pedig megindíthatja a piacot. Nem mondom, hogy Jacobs lesz a csere beindítója, de nem tartom kizártnak, hogy a Giants hozzácsapja valami dealhez, amiben megerõsíti a támadófalat. De az is lehet, hogy ez a trade is elhúzódik év végéig, csak akkor fenn áll annak a veszélye, hogy egy egész éven keresztül jegeltett játékosért már nem adnak annyit.

Forrás: ProFootballWeekly.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások