A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
Polacsek 970*250
Perfect look 300*300

MÉG ÉL A PIAC I.

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

Fotón:  Willis McGahee RB, Baltimore Ravens

Az eredeti, Pro Football Weekly cikkben öt játékos kapott helyet, de hozzádobtam még egy nevet és a magyarázatok is az én – sokszor az eredeti cikkel ellentétes – véleményemet tükrözik. Lássuk a lista egyik felét!

Vincent Jackson

Róla eddig is eleget hallottunk és már bizonyára el is kelt volna, ha a Chargers nem lenne olyan vaskalapos az ellenértéket illetõen. Az ár két második körös pick, de most, hogy már hat meccsre emelkedett az eltiltása (mivel a múlt héten nem vitték el), csak olyan csapat fog érte ennyit adni, akinél egy franchise arc carrier-ending sérülést szenved, más épeszû okot nem tudok elképzelni két második körös választási jog odaadására. Egyes források szerint A.J. Smith már egy második-harmadik kör kombóra is rávehetõ, de az is kiderült, hogy a Minnesota által ajánlott második kör és kondíciós választási lehetõség kevés. Persze vannak még kérõk, de az se lenne meglepõ, ha maradna a Bolts-ban, kérdés, hogy lemenne-e edzeni, vagy tartaná magát ígéretéhez, vagyis az egész szezonos holdouthoz. Aligha.

Albert Haynesworth

Lehetésges, hogy valakinek megér egy teherautónyi pénzt és még pár picket Big Al játéka? A legvalószínûbb partnernek a hisztis védõ korábbi csapata, a Tennessee Titans számít, de míg a szakértõk már cserélnék a DT-t, a csapattársak kiállnak mellette, és inkább a játszatását szorgalmazzák. Csakhogy Haynesworth nem fér bele a sémába, így vagy kirakják õt és spórolnak egy csomó zöldhasút és belsõ feszültséget, vagy az edzõi stábban eszközölnek változást. Ha a csapat folytatja a leszállóágat, még az is lehet, hogy a második a járhatóbb út…

Willis McGahee

Ray Rice és Le’Ron McClain mellett nincs hely a tehetséges futónak Baltimore-ban. De ebben az esetben nem elég a csereszándék, egy jó corneback is kell, mert ezen a poszton nagyon vékony a Ravens. Kiválóan mutatja ezt, hogy idén még nem gyûjtöttek interceptiont, pedig nem is a sebészi kezû Peyton Manning találkozott a védelemmel, hanem Palmer, Sanchez és Wallace… Egy csapathoz közeli forrás szerint is lehetne vinni a rövid yardos szituációkban utánozhatatlan erõfutót, de kérõrõl még nincs hír.

Folytatjuk!

Forrás: ProFootballWeekly.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások