A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
Becmol 970*250
Linea 300*300

A LEGJOBB NÉGYES – Újbuda Rebels

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

A Rebels történelme röviden:

A North Pest Vipers közel öt éve létezett, amikor a játékosok és a vezetõség közötti szakadás után, a felek saját útjukra léptek. Ez – a kényszer és lelkesedés szülte lépés – jelentette a Rebels megalakulásának elsõ állomását.

Az új név, új vezetés, új egyesület azt eredményezte, hogy a szamárlétra aljáról – az elsõ osztályú indulás jogát elvesztve – kell megkezdeni szereplésüket a magyar bajnokságban. Ez a szamárlétra nem várt módon nem a másod-, hanem az újonnan életre hívott harmadosztály jelentette.

Elsõ – bátortalan – lépésként a Szeged Bats csapatával mérkõztek meg a Lázadók, majd erõsebb és erõsebb csapatokkal folytatták felkészülésüket a legalsóbb divízióra. Mindeközben a sorozatos megpróbáltatások dacára sem hagyta el senki a csapatot, sõt, bõvült a játékoskeret.

A 2009-es elsõ – és eleddig egyetlen – Duna Bowlban meggyõzõ teljesítménnyel jutottak a döntõig, ahol a Jászberény Wolverines felett aratott gyõzelemmel jegyet váltottak a felsõbb divízióba.

A felsõbb divízió – egy újabb bakugrásnak köszönhetõen – a legmagasabb, elsõ osztályt jelentette 2010-ben. Ahol rögtön „címegyesítõ” mérkõzéssel kezdték meg szereplésüket, az elõzõ év, másodosztály bajnokával a Dunaújváros Gorillaz mérkõztek meg és szoros eredmény mellett diadalmaskodtak.

Két héttel és egy mérkõzéssel késõbb, másfél év és 13 gyõzelem után a Budapest Cowboys ellen elszenvedték elsõ vereségüket de ezután már hibátlanok maradtak és a negyedik helyen bejutottak a Hungarian Bowl elõdöntõjébe.

Út az elõdöntõig:

Rebels – Gorillaz 13 : 7

Rebels – Cowboys 0 : 32

Bulldogs – Rebels 2 : 46

Rebels – Titans 42 : 0

Gladiators – Rebels 2 : 51

Soldiers – Rebels 13 : 31

Erõsségük:

Az átlagéletkort tekintve nagyon fiatal csapat játékosai három divízióba, majd’ minden csapat ellen kipróbálhatta magát, jelentõs tapasztalatokat szerezve. Lendületes, csapdákkal és összetett húzásokkal operáló támadófaluk nagy területeket tud biztosítani a futóknak.

Az összeszokott, blitzelõ védelem folyamatos nyomás alá helyezi az irányítót.

Gyengéik:

A védelem koordinátori posztját kivéve, játékosok készítik fel a csapatot, ezért szervezettség (playhívás) területén elmaradnak a többi élcsapattól.

A védjegyükké vált erõs passzjáték idén visszaesett, helyette a lendületes, sok húzással megtámogatott futójáték került elõtérbe.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások