A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
Heszperidák 970*250
Perfect look 300*300

ELBÚCSÚZTATTÁK McKINLEY-T

Acapella 640×480

McKinley múlt héten hunyt el otthonában, nem messze a Broncos denveri fõhadiszállásától. A hatóságok szerint fejbe lõtte önmagát, amiért sorozatban már a második szezonja ért véget térdsérülés miatt, amit mûteni kellett. Wesley Woodyard linebacker, aki szintén Georgiából származik, azok között a játékosok között volt, akik elrepültek a szertartásra. Azt mondta, McKinley bement az öltözõbe, és minden nap megtanította 61 embernek, hogyan kell nevetni. „Ha nehéz pillanatokat éltünk át, mindig Kenny-tõl vártuk, hogy megnevettessen” – mondta. Kenneth és Karen, McKinley szülei, valamint testvérei, Kimberly és Kayla gyászához hétfõn rengeteg barát és családtag csatlakozott. John McKinley Jr. Így beszélt arról, hogy unokaöccse bekerült az NFL-be: „Az álmát kergette, és sikerült megvalósítania.” Hozzátette, amikor nem sokkal a halála elõtt együtt vacsoráztak, a WR boldognak tûnt.

McKinley az Austell-i  South Cobb Gimnázium kiemelkedõ játékosa volt, 2009-ben a South Carolináról került be az NFL-be a Draft 5. körében. A gyászszertartáson elkülönített helyek voltak a South Cobb-tól és a Gamecocks-tól érkezõk számára, amik megteltek. Derrick Cook, Kenny középiskolai edzõje így nyilatkozott: „Imádta a futballt, imádta az embereket, és imádott nevetni és mosolyogni. Kenny az a kölyök volt, aki mindannyiunkat jobbá tett, nem számít, hogy az edzõje vagy a barátja voltál, vagy csak egyszerûen megláttad a folyosón. Odaadó, hûséges, figyelmes fiatalember volt. Azt mondják, az égen a legfényesebb csillagok hunynak ki a leghamarabb. Ezt a mai napig nem hittem el.”

„McKinley a keménység, intelligencia és játékszeretet különleges kombinációjával rendelkezett. Minden fantasztikus volt, amit emberként és játékosként képviselt. Mindig ara gondolok, nagyon nagy szükség lenne arra, hogy találjak még egy Kenny McKinley-t” – mondta Steve Spurrier, a South Carolina edzõje.

A temetés elõtti napon McKinley csapattársai egy percnyi néma csenddel emlékeztek meg az elhunyt elkapóról, mielõtt vereséget szenvedtek az Indianapolis Colts-tól. A Broncos játékosai egy 11-e számot ábrázoló matricát viseltek a sisakjaikon, és pénteken a saját létesítményükben is tartottak egy zártkörû megemlékezést, amin McKinley nyolc családtagja is jelen volt. A hétfõi szertartás elõtt a gyászolók lassan elvonultak a nyitott koporsó mellett, amelyben Kenny egy világosszürke öltönybe és barackvirágszínû nyakkendõbe öltöztetve feküdt. A koporsó tetején kék és narancssárga virágokból készült dísz pihent, amelyen egy Broncos sisak nyugodott.

Cathy McKinley Toliver, Kenny nagynénije elmondta, a család a hit által megnyugvásra lelt, és elénekelt egy érzelmes dalt, amit állva hallgattak. Michael V. Smith tiszteletes magasztaló beszéddel vetett véget a kétórás szertartásnak.

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások