A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
Tesa 970*250
M-gel 300*300

YOUNGOT BÜNTETTÉK

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

Fotón: Vince Young QB. Tennessee Titans 

A Tennessean jelentése szerint a 2. játékhét mérkõzése elõtt Young nem jelent meg, vagy elkésett legalább két edzésrõl, de csak egy alkalommal kapott felmentést. Egy névtelen forrás szerint Young hozzáállásából hiányzott az a komolyság, amire szükség lett volna. Az újság szerint múlt héten a QB újra elkötelezte magát a felkészülés mellett.

Young így nyilatkozott: „Tudtam, hogy sok szempár fog figyelni. A csapattársaim is, akiknek meg akartam mutatni kemény hét volt, de túltettem magam rajta, felkészültem a játékra, hogy megszerezhessük a gyõzelmet. Következetes akartam lenni.” És az is volt. Habár statisztikái nem voltak a legjobbak, de a Giants ellen Young kiegyensúlyozott volt, 16-szor próbálkozott passzal (az 1. félidõben csak négyszer), 10 ért célba, 118 yardot és egy TD-t szerzett.

Jake Scott guard a következõket mondta: „Mindig azt kérdezik, Vince mennyire nõtt fel? Nos, amit ma mûvelt, az megmutatja. Azt tette, amit egy profinak tennie kell. Múlt héten rossz hete volt. De most kijött és nagyszerû meccse volt, összehozta a play-eket, amikor szükség volt rá. Vigyázott a labdára, és mindent megtett, amit kértünk tõle. Professzionális teljesítményt láthattunk részérõl.” A Titans jelenleg 2-1-es mutatóval várja a következõ fordulót, a Colts-szal és a Texans-szal osztoznak az AFC South 1. helyén.

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások