A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
Gancia 970*250
Tesa 300*300

TALÁN JOBB LESZ HOZZÁSZOKNI

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

Mintha csak az európai nézõknek akarna udvarolni, olyan tökéletesen tette be az Omaha Hartford elleni rangadóját (vagy inkább rangadónak tûnõ mérkõzését) péntek éjszakára az UFL. Szombaton úgyis mindenki sokáig alszik, miért ne lehetne akkor erre az estére idõzíteni, gondolták a ligánál és ha a HDNet csatorna valahol elérhetõ lett volna akár streamként, bizonyára meg is néztem volna a meccset. De mivel ennyire még nem nõtte ki magát az UFL, maradt a szöveges beszámoló, amely alapján nagyon izgalmasra sikeredett Jeff Garcia bemutatkozása.

Bár a meccs elején a hazai pályán játszó Omaha szerezte meg a vezetést, a Colonials összekapta magát és 23-10-el fordult a negyedik negyedre. A Jeff Garcia és Ahman Green ex-NFL játékosok nevével fémjelzett Nighthawks offense viszont összekapta magát és 26-20-nál a gyõzelemért támadhatott. Mindössze hat másodperc volt hátra a mérkõzésbõl, amikor Garcia megtalálta egyik elkapóját (akinek a nevét nem sikerült elõkeríteni az egyelõre még rendkívül puritán UFL oldalon) és az extraponttal 27-26-ra megnyerte a meccset a hazaiaknak. Látványos volt még a korábbi NFL csereirányító, Josh McCown szereplése, akinek 25 passzából 22 sikeres volt és így 88%-os pontossági mutatóval végzett.

Amit az elsõ viszonylag nagyobb médiavisszhangot kapó mérkõzés után le lehet vonni tanúságként, hogy ha igaza is van a rossz nyelveknek és valóban középszerû, kiöregedett, tehetségtelen játékosok is alkotják ezt a ligát, õk is tudnak izgalmas mérkõzéseket játszani. Márpedig ha jövõre nem lesz NFL szezon én minden bizonnyal szívesebben nézem az UFL küzdelmeit, mint a falat és szerintem ezzel nem leszek egyedül, ugyanakkor remélem, hogy erre nem kerül sor, mert elnézve a konkurens liga Fantasy Football játékát, lehet, hogy inkább visszatérek a gombfocihoz két UFL meccs között…

Forrás: profootballtalk.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások