A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
Tesa 970*250
Praktiker 300*300

JÓL TITKOLTÁK

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

Fotón: Beanie Wells RB, Arizona Cardinals

Az NFL-ben nagyon kevés dolog maradhat titokban, de a Cardinals most megmutatta, ha tényleg el akarnak sumákolni valamit, akkor az nem jut ki az öltözõbõl. Így fordulhatott elõ, hogy Beanie Wells-t pár héttel a szezon kezdete elõtt megmûtötték, de senki sem tudott a beavatkozásról. Hogy ennek mi volt az értelme, azon kívül, hogy talán még soha nem emlegették annyian Ken Whisenhunt vezetõedzõ felmenõit, mint az elmúlt hetekben a Wellst birtokló fantasy játékosok, nem tudni. Talán az, hogy a folyamatosan kérdésesként kilistázott játékos ellen is készülnie kellett így a védelmeknek, de az is lehet, hogy a vezetõedzõ egyszerûen utálja a fantázia focit.

Mint kiderült, a másodéves runningbacknek belsõ oldalszalag szakadása volt a térdében, ezért szorult orvosi beavatkozásra. Whisenhunt annyit mondott az esetrõl, hogy ez a fajta sérülés és mûtét utáni felépülés nem teszi lehetõvé, hogy azt mondja az ember, hogy X hét múlva már játszhat a játékosa, de ez még mindig nem magyarázat a lapításra.

Mindenesetre a tavaly 7 touchdownt szerzõ futó most úgy néz ki pályára léphet a hétvégén, amikor a Cardinals az Oaklandet fogadja, de a szakmai stáb persze nem tud semmit sem garantálni. Wells tavaly is csak a cipelések felét kapta Tim Hightower mellett, így akkor sem számíthatunk nagy Beanie-showra a hétvégén ha már nincs gond a térdével, de amennyiben hamar visszarázódik az NFL ritmusába, és tudja hozni az elõzõ szezon végén produkált számokat, év végére kezdõnek is elõreléphet a depth charton, persze csak ha nem titkolják el ezt is Arizonában.

Forrás: profootballtalk.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások