A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
Praktiker 970*250
Polacsek 300*300

MATHEWS LE, TOLBERT BE

acapella 640×480

Fotón: Mike Tolbert RB, San Diego Chargers

A 3. fordulóban a Seahawks a Qwest Fielden látja vendégül a san diegói gárdát, ahol a nem túl komoly sérülése ellenére valószínûleg nem kezd majd, ha egyáltalán pályára lép Tomlinson posztjának örököse, Ryan Mathews. A csapathoz közeli források úgy tudják, hogy a szereplésének vajmi kevés az esélye. „Egyre jobb állapotban van” – nyilatkozta futójáról Turner azt követõen, hogy a játékos két egymást követõ edzést is kihagyott.

„Eddig még nem húztam õt ki a keretbõl. Elõbb látni szeretném, hogy a következõ napokban hogyan alakul a helyzete” – tette hozzá a mester. Mathews az elmúlt napokban többször is tesztelte sérült jobb bokáját a futópadon, valamint néhány egyéb gyakorlat során, de a tréningeken nem tudott részt venni. A rookie úgy fogalmazott, hogy a kérdéses testrésze fáj, és igen kellemetlen az érzés, de mindez nem gátolja õt meg, ha zöld lámpát kap a játékhoz.

„Tudnék játszani” – szögezte le a fiatal támadó. „Nagy különbség van a között, hogy fáj valamid, vagy hogy sérült vagy. Én fájdalommal képes vagyok pályára lépni. Nyilván kellemetlen érzés volna, mivel a csont még nem tapadt hozzá a bõrömhöz, de amúgy készen állok a bevetésre. Ugyanakkor azzal is tisztában vagyok, mindez az edzõm döntése, és amennyiben õ úgy határoz, hogy pihennem kell, akkor úgy lesz, ahogy azt szeretné” – nyilatkozta fegyelmezetten Mathews.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások