A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
Tesa 970*250
M-gel 300*300

BLACKOUT ITT, SELLOUT OTT

finn wellness 640*360

Fotón: Raymond James stadion, Tampa Bay

Tampában 2009-ben gyakorlattá vált, hogy a Bucs a találkozó elõtt felvásárolta a megmaradt jegyeket, így lehetõvé vált a helyi társaságok elõtt az összecsapás közvetítése. Úgy tûnik azonban, hogy idén változott a franchise politikája, és a Pittsburgh vendégjátéka nem lesz látható a floridai város körzetében. Ez több okból is meglepõ. Egyrészt a Steelers szurkolói arról híresek, hogy idegenbe is szép számmal kísérik el a csapatukat, másrészt olyan nagyságrendû összegbe kerülne az el nem adott jegyek felvásárlása (kb. 100.000 dollár), amely nem tétel egy NFL gárda költségvetésében. Ennek megfelelõen a két 2-0-s mutatóval álló együttes összecsapása nem kerülhetett fel a helyi társaságok mûsorába.

Ennél sokkal kedvezõbb hírek futottak be a másik floridai városból, Jacksonville-bõl. A tavalyi 8 hazai meccsébõl mindössze egyszer telt házat produkáló Jaguars a második otthoni találkozóján is megtölti a Municipal Stadiumot, így a körzetben nem panaszkodhatnak a lokális tévécsatornák. A hangulatot emeli, hogy az az Eagles látogat Jack Del Rio együtteséhez, amelyben mostantól hivatalosan is Michael Vick az egyes számú irányító. Csak két dolgot lehet mindehhez hozzátenni. Gratulálunk, és csak így tovább!

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások