A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
Perfect Look 970*250
Acapella 300×30

SANCHEZ MEGMUTATTA

Acapella 640×480

Fotón: Mark Sanchez QB, New York Jets

Pedig a Ravens elleni idénynyitót követõen a mindig veszélyes Patriots látogatott a vadiúj new yersey-i arénába. Ráadásul az elsõ félidõ jelentõs részében a Tom Brady vezette vendégalakulat akarata érvényesült, és Randy Moss világraszóló egykezes elkapásával a New England egyértelmûen fölénybe került a szenvedõ hazaiak ellen. Bill Belichick együttese 14-7-re vezetett, amikor már csak 53 másodperc maradt az elsõ félidõbõl.

Ekkor azonban valami történt Sanchezzel, mert egy csapásra megváltozott a játék képe. A biztonsági megoldások helyett végre leszakadtak a másodéves irányító béklyói, és elszabadultak a fiatal játékos támadó ösztönei. A maradék idõben egy villámgyors drive-ot vezérelve még csak egy mezõnygólra futotta a hazai oldalról, de már ezzel is jelezték a Patriots-nak, hogy a szünetben még ne kezdjék ünnepelni a gyõzelmet.

A második félidõben aztán Sanchez gyakorlatilag hibátlan játékkal 220 passzolt yardig és 3 touchdownig jutott, amely végül 28-14-es gyõzelmet eredményezett Rex Ryan fiainak. Még régen talán a legendás John Unitas mondta, hogy egy irányító addig nem talál rá a saját útjára, amíg el nem küldi a pokolba az edzõjét. Bár Sanchez habitusa okán nem várhatjuk tõle, hogy komolyan megütközzék Rex Ryannel vagy Brian Schottenheimerrel, de helyettük a fiatal karmester vasárnap este a Patriots védelmét juttatta pokolba, amelynek köszönhetõen a Jets elkerülte a 0-2-es szezonkezdést.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások