A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
acapella 970×250
Vajdapair-hja-300×300

JÓ KEZEKBEN A VISSZAHORDÁSOK

acapella 640×480

Fotón: Jordy Nelson WR, Green Bay Packers

A kickoff visszahordásokért felelõs Nelson, illetve a puntok utáni visszahordásokkal megbízott Williams 2010-es produkciója különösen annak tükrében remek, hogy Will Blackmon sérülését követõen az elsõ játéknapig nem volt egyértelmû, kik kapnak szerepet a speciális egységben. Nelson az elsõ két találkozón 31.0 yardos átlagot jegyzett, amely a liga második legjobb teljesítménye a Patriots returnere, Brandon Tate mögött.

„Jordy remekül kapja el a labdát, aztán gyorsan felméri a helyzetet, és kiválasztja a lehetõ legjobb opciót a visszafutásra. Több alkalommal is csak az ellenfél utolsó emberei voltak képesek megállítani, ami elõrevetíti annak a lehetõségét, hogy akár touchdownt is szerezhet a special teamünk. Igazából a következõ lépésként ezt szeretnénk elérni” – nyilatkozta Slocum.

Ami Williams-t illeti, az õ gyorsaságával sincs semmi probléma, de eddig annyi lehetõséget nem kapott, mint Jordy Nelson. A Packers ellen eddig kilenc puntot rúgtak az ellenfelek, amelybõl 5 alkalommal fair catch-re kényszerült a játékos. A négy maradék visszahordásából Williams 8.0 yardos átlagot hozott, amely a 14. legjobb a ligában. „Szerintem remek munkát végez. Tramon rendkívül robbanékony. Csak idõ kérdése, hogy mikor mutat be valami káprázatosat” – vélekedett Slocum.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások