A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
Perfect Look 970*250
Stihl 300*300

JACKSON MARAD A CHARGERS NYAKÁN?

Acapella 640×480

Fotón: Vincent Jackson WR, San Diego Chargers

Neil Schwartz szerint szinte már csak az aláírások hiányoztak a megállapodásról, de amiatt, mert a Chargers nem engedett a kemény kompenzációs igényébõl, nem került fel a pont az i-re. Mint az ismeretes, magyar idõ szerint tegnap este 10-ig kellett volna nyélbe ütni Jackson ügyletét, hogy a klasszis támadó csak négymeccses hiányzással nyithassa a 2010-es idényt. Mivel ez nem történt meg, így az elkapó leghamarabb a hetedik fordulóban léphet pályára, és távolról sem egyértelmû, hogy mely csapat színeiben.

„Nem értem, hogy miért nem sikerült lebonyolítani az üzletet. Azt mondják, hogy értékes játékos vagyok, akiért több draftjogot szeretnének kapni. De ha olyan értékes vagyok, miért csak a tender fizetést ajánlották számomra?” – dühöngött Jackson. „Az ügynököm, és az érdeklõdõ gárda minden tõlük telhetõt megtettek, de a Chargers mindent meggátolt. Pedig én csak játszani szeretnék. Úgy érzem, amit velem tettek, az nem volt etikus, így nagyon csalódott vagyok” – tette hozzá.

Schwartz nem nevezte meg az érintett csapatot, de sokan tudni vélik, hogy a Vikings mellett a Redskins is bejelentkezett az elkapóért. A Chargers szóvivõje nem kommentálta az esetet, de a gárda irányítója, Philip Rivers megszólalt az ügy kapcsán: „A legjobbakat kívánom neki. Nagyon szeretném, hogy még dobálhassak neki passzokat, de úgy tûnik, erre már nem lesz lehetõségem. Remélem, megtalálja a számításait.”

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások