A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
Heszperidák 970*250
M-gel 300*300

REID NEM BESZÉLNI ANGOL

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

Fotón: Andy Reid HC, Philadelphia Eagles

Talán pont egy hete történt, hogy Reidet kiborították az újságírók az egy kaptafára íródott kérdéseikkel és a vezetõedzõ végül idegesen csak annyit válaszolt: „Tudom, hogy nem beszélem tökéletesen az angolt, de Kevin Kolb a kezdõ irányító.” Vagy akkor értettük rosszul, vagy az Eagles nagy stratégája tényleg meggondolta magát, de mai sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy Vicket preferálja a továbbiakban.

Mivel Reid tegnap még Kolbban volt ugyanennyire biztos sokan rögtön a fiatalabbik irányító egészségi állapota után érdeklõdtek, de az edzõ elmondta, az agyrázkódás teljesen elmúlt, nem ezért hozta meg a döntést, hanem mert Vick élete formájában játszik és ezt szerinte nem szabad veszni hagyni. „Hatalmas Kolb rajongó vagyok, de Vick most jobb” – mondta a tréner, aki szerint Kolb irányítani fog a Superbowlban az Eagles színeiben, de most még a fejlõdés idõszakában van. Reid azt is elmondta, hogy Kolbbal beszélte meg az egészet elsõként és egyetértettek a kérdésben, a fiatal irányító nem is kérte, hogy cseréljék el. Az interjú tanúsága szerint a csapat is egyetért a döntéssel, ugyanúgy kiállnak most Vick mellett, mint tavaly év végén a fiatal Kolb mellett és ez elég volt Reidnek a döntés meghozatalához.

Vasárnap Jacksonvilleben tehát újra borul a playbook és minden elõzetes taktika, ugyanis a kiszámíthatatlan és villámgyors 7-es vezeti majd az Eagles-t a Jaguars ellen. Reid nagyot nem bukhat a dolgon, mert a szurkolók akarata is ugyanez volt és ha a Vick projekt esetleg befuccsol ott lesz egy minden bizonnyal dühtõl és bizonyítási vágytól fûtött Kolb a padon.

Forrás: philadelphiaeagles.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások