A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
Acapella 970×250
Linea 300*300

DÖNGENEK A NYITOTT KAPUK

acapella 640×480

Fotón: Vincent Jackson WR, San Diego Chargers

Már nincs sok hátra a trade-határidõig így a Vikingsnak és a Chargersnek meg kell egyeznie. Az elmúlt napokban szépen ment a taktikázás, Vincent Jackson büntetését csökkentették, így nagyobb lett rá a kereslet, a Vikings viszont nem akart túl kiszolgáltatottnak tûnni. Nem jött jól, hogy a hétvégén kikaptak a Miamitól, ráadásul kiábrándító passzjátékkal, mert így mindenki számára világossá vált, Favre-nak kell egy elkapó, különben a Vikings hamar lemondhat a rájátszásról. A minnesotai vezetõk persze azonnal próbáltak kozmetikázni a dolgokon és tegnap este még leakasztották a Philadelphiában feleslegessé vált Baskett-et a polcról, de mindenki tudja, hogy a Super Bowl negatív hõsének is kikiáltott elkapó nem igazi megoldás.

Jelenlegi állás szerint az üzlet ott tart, hogy a Bolts egy második és egy harmadik körös picket kér Jacksonért, a Minnesota viszont csak egy második és egy conditional, azaz a játékos által nyújtott teljesítménytõl függõ picket adna érte. A különbség látszólag apró, de úgy látszik egyik fél sem akar engedni. Ráadásul a Vikes csak egy évre igazolná az elkapót, 6 millió dollárért, miközben a háttérben megjelent egy rejtélyes kérõ, aki hosszú távú szerzõdést ajánlott. Estére minden kiderül!

Forrás: ProFootballTalk.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások