A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
Heszperidák 970*250
M-gel 300*300

AKIK ALATT EGYRE FORRÓBB A TALAJ

acapella 640×480

Fotón: John Fox HC, Carolina Panthers

A lista elsõ helyén John Fox, a Carolina Panthers edzõje kapott helyet. A 0-2-vel kezdõ csapat és úgy látszik az edzõ állása is az újonnan kinevezett kezdõ irányító, Jimmy Clausen kezében van. Ha az újonc korrektül ki tudja egészíteni a DeAngelo Williams és Jonathan Stewart fémjelezte futójátékot, John Fox is megmenekülhet, de ehhez a két vereség után nem lesz elég a jó játék, gyõzni is kell.

Eric Mangini szorosan ott van Fox mögött, miután két nyerhetõ meccset veszített el a Cleveland az elsõ két fordulóban. Sokan már tavaly is Mangini menesztését vizionálták, de a szezon végén aratott négy egymást követõ gyõzelem megmentette õt. Most a sorsolás alapján öt biztos vereség következik és Florio szerint a 0-7-es mutatóval Mangini távozása is együtt jár majd.

Épp hogy csak felfért a dobogóra Tom Couglin, a Giants vezetõedzõje. Habár a csapat nyert az elsõ fordulóban a Carolina ellen, Florio szerint a tavalyi 8-8 nem múlt el nyomtalanul és ha idén sem lesz meg a rájátszás, New Yorkban elköszönnek majd az õsz mestertõl.

A lista negyedik helyén egy újabb 0-2-es edzõ, Wade Phillips kapott helyet. és ha Jerry Jones nem lenne olyan alkat, aki nem enged el edzõt idény közben, akkor Phillips elõrébb is helyet kaphatott volna. A sorsolás és a Dallas hulllámvasutazós szezonjai alapján simán kinézhet még egy 4-2, de egy 0-6 is a az elsõ hat meccset követõen. Utóbbi esetében megtörténhet, hogy a tulajdonos szakít berögzõdésével és menet közben vált lovat.

A lista utolsó pontjára Tom Cable fért be, Florio szerint azért, mert a Raiders edzõi alatt mindig vékony a talaj, most mindenesetre lesz gondja bõven Cagle-nek, hiszen döntenie kell Campbell és Gradkowski között a kezdõ irányító poszton.

Fordította: Anti Ádám

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások