A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
Lufi 970*250
Lake11-hja-300×300

MESKÓ NYOMÁBAN – Már a ligaelitben

finn wellness 640*360

Tom Brady elõzõ héten folyamatosan pontszerzõ drive-okat vezetett, így Zoli leginkább a partvonal mellõl nézte végig a Patriots gyõzelmét. Most ugyan több szerephez jutott, de talán elcserélte volna mindhárom puntját egy csoportrivális elleni gyõzelemre. Az elsõ félidõben sem ment minden rendben, hiszen Gostkowski 37 yardos field goalt rontott – ekkor Zolira, de valójában a csapatra kiosztottak egy 5 yardos büntetést játékkésleltetés miatt – és a védelem is engedett 10 pontot, de a Pats legalább 14-10-re vezetett. Meskó Zoltánnak csak egyszer kellett pályára lépnie eben a játékrészben: 52 yardot puntolt és a labda annyi ideig volt a levegõben, hogy a Jets visszahordója fair catch-ért integetett. A new yorkiak a saját hatyardosukra szorulhattak volna vissza, de Arrington nem vett tudomást arról, hogy ellenfele nem akar visszafutni a játékszerrel, így 15 yardos büntetést kaptak, a Jets pedig saját 21 yardosáról indulhatott.

A második félidõben Brady tett arról, hogy Zoli továbbra se legyen túlterhelt, mivel három turnovert csináltak rajta a Jets védõi. Ennek ellenére kétszer pályára kellett lépnie az újoncnak: elõször egy hatalmas, 56 yardos rúgással szabadult a labdától és így a Jets nem kaphatott jó mezõnypozíciót, annak ellenére, hogy a Hazafiaknak szinte a saját redzone-jukból kellett átadniuk a támadás jogát. A rúgás során a zöld-fehérek nagyon közel kerültek a Zolihoz, akinek ugrania kellett, nehogy kisöpörjék alóla a lábát. Szigorúbb bíráskodásnál ez running vagy roughing the kicker büntetést ér, de szerencsére nem lett sérülés a dologból.

Azt nem tudni, hogy ez az esemény zavarta meg Meskót, vagy csak egyszerûen félresikerült a rúgás, de a harmadik punt „csak” 38 yardos lett (a ligában többen ekkora átlaggal rúgnak) a Jets pedig jó mezõnypozícióból indulhatott a mindent eldöntõ gyõztes drive-ra.

A Pats végül 28-14-re kikapott és visszacsúszott a csoportban, viszont Zoli bebizonyította, hogy jó draftválasztás volt, jelenlegi 47,3-as átlagával hatodik a liga punterei közül! Ez elégedettségre adhat okot, mint ahogy az a tény is, hogy jelenleg csak egy játékosnak volt kevesebb alkalma punttal szabadulni a labdától, ami – ha Brady épp nincs turnover-hangulatban – az eredményes támadójáték jele. Jövõ héten a Bills lesz a soros ellenfél és bár a Bölények védelme eleddig nem csillogott, de azért sikerült két meccsen 10 puntot kikényszeríteniük az ellenféltõl, talán Zoli is többször lép majd pályára ellenük.

Forrás: NFL.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások