A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
Becmol 970*250
EfEf 300*300

HENDERSON NAGYÍTÓ ALATT

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

Fotón: Mario Henderson OL, Oakland Raiders

Az oaklandiek vezetõedzõje, Tom Cable, aki a támadófal trénere volt mielõtt a jelenlegi pozícióba került volna, elismerte, hogy a falnak sokkal jobbá kell válnia. Cable nem hiába kritikus a tackle-ökkel szemben sem, mivel a Titans ellen játszott mérkõzésen is borzasztó teljesítményt nyújtottak. Bár Henderson hosszú távú projektnek minõsült Cable tervei között, a megfigyelõk szerint azért mutatott valami fejlõdést.

A támadófal akkor szenvedte el a legnagyobb csapást, amikor left guardjuk, Robert Gallery nagyon komoly ínszalaghúzódást szedett össze a szezonnyitó alatt. A sérülésben nem csak Gallery elvesztése a probléma, hanem az is, hogy a tapasztalt LG – aki mellesleg a csapat legjobb falembere – a mellette játszó Henderson játékát is feljavította. Mivel Gallery-t minden bizonnyal hosszabb idõre kell nélkülöznie a gárdának, Jason Campbell (QB) még kevésbé érezheti magát biztonságban, aminek egyáltalán nem fog örülni sem õ, sem Cable, sem az oaklandi szurkolók.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások