A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
M-gel 970-250
Perfect look 300*300

HAKEEM NICKS VÁLASZOL – 2. rész

Acapella 640×480

Fotón: Hakeem Nicks WR, New York Giants

Sokan emlékeznek arra a pillanatra, amikor tudatosul bennük, hogy ennyire jó focisták lesznek. Neked mikor történt ez? Egyáltalán volt ilyen momentumod?

Már 10 éves korom óta focizom és imádom ezt a játékot. Ez mindig így volt és mindig is jónak éreztem magam benne. Valójában viszont akkor döbbentem rá, mielõtt az egyetemre kerültem volna.

Ha nem a futballt választod, akkor milyen pályára kerültél volna?

Ezt nagyon nehéz megmondani, mivel állandóan a futball járt a fejemben. Valószínûleg edzõ lettem volna, hogy mindenképp közel maradhassak a játékhoz.

Bántál meg valaha valamit eddigi életed során?

Nem. Úgy hiszem mindaz, amit eddig tettem formált engem azzá, aki ma vagyok.

Mi volt életed legfelemelõbb pillanata? Köze van a futballhoz?

A legfelemelõbb az volt, amikor a lányom megszületett. Hihetetlenül szeretek vele lenni és imádom az apa-lánya pillanatokat. Amúgy pedig Isten az elsõ és csak utána következik a futballkarrierem.

Milyen idõs a lányod és mi a neve?

Harmony-nak hívják és májusban volt két éves.

Gondolkodtál azon, hogy játékosként milyen hírnévre szeretnél szert tenni?

Egyszerû és nyugodt ember vagyok és mindig is hû akartam maradni a saját stílusomhoz.  Nem vagyok az a hencegõ fajta, de elvégzem a munkám. Csak egy csendes srác vagyok, aki imádja a futballt.

Mit szeretnél, hogy mirõl ismerjenek fel az emberek?

Én csak meg akarok felelni az elvárásoknak, akkor is ha senki sem figyel. Olyasvalaki akarok lenni, akire lehet számítani.

Mi hiányzik a legjobban a Chapel Hillben eltöltött éveidbõl?

A Chapel Hill nagyszerû hely, nem bántam meg, hogy a North Carolina-t választottam. Nagyon sok szeretetet kaptam tõlük és hatalmas támogatást a szurkolók részérõl. Ahogy bánnak ott az emberrel és maga a környezet is olyan, mintha otthon lennénk.

Híres vagy az akrobatikus elkapásaidról, mint amilyen az az egykezes elkapás is volt, amit a UNC (University of North Carolina) végzõseként mutattál be. Úgy látszik azért megvan a saját kis show-mûsorod, nem igaz?

Egyszerûen csak el kell kapnom a labdát, akárhogyan is érkezik felém. (nevet) Szerintem mindenkiben felkel a szereplési vágy, amikor a felgyúlnak a pálya fényei.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások