A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
Heszperidák 970*250
Gancia 300*300

VICK CÉLBA ÉRT

Acapella 640×480

Fotón: Michael Vick QB, Philadelphia Eagles

Az elsõ héten kezdõ Kolbot a Packers linebackere, Clay Matthews vitte földre a szezonnyitó elsõ félidejében, aki már nem tudott visszatérni a pályára. Az irányító kisebb agyrázkódása elõször nem tûnt komolynak, de mivel szerdán nem ment át a vizsgálatokon, úgy tûnik egy hetet még biztosan pihen.

A Kolb helyére belépõ Vick szépen játszott a Green Bay védõi ellen, 175 yardot és 1 TD-t passzolva, valamint 103 yardot futva. Ráadásul sikerült versenyben tartania a Philadelphiát. Vasárnap a szintén csereirányítóval felálló detroiti gárda ellen bizonyíthat, mivel a vállsérüléssel bajlódó Matthew Staffordot Shaun Hill helyettesíti majd. Hosszú idõ óta (2006. dec. 31-e óta) ez lesz Vick elsõ meccse kezdõként és minden esélye megvan arra, hogy szoros versenyre késztesse Kolbot, mivel már az elsõ héten is jobb teljesítményt nyújtott a pályán. Vick amúgy is a liga egyik legjobb cseréje, aki rengeteg meccstapasztalattal rendelkezik.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások