A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
EfEf 970*250
Gancia 300*300

CSÖKKENT V. J. ELTILTÁSA

finn wellness 640*360

Fotón: Vincent Jackson WR, San Diego Chargers

A Yahoo! Sports jelentése szerint a WR-nek csupán négy meccset kell kihagynia a 2010-es szezonból, amennyiben jelenlegi klubja túlad rajta. Az eltiltás – amit a liga tiltott anyagokra vonatkozó szabályzatának megsértéséért kapott – tehát már csak 3 héten át tart. Jackson ezen felül viszont további három mérkõzés kihagyására kényszerült volna, ugyanis nem tartozik a San Diego aktív rosterébe. A liga és a játékosok szakszervezete viszont asztalhoz ült a tegnapi nap folyamán, hogy módosítsanak ezen a kitételen. A szakszervezet célja az volt, hogy eltöröltesse a további hárommeccses eltiltást, amennyiben Jackson nem a Chargers-höz ír alá.

Az egyezséggel még kevesebb esély mutatkozik az eddig is valószínûtlennek tûnõ eshetõségre, miszerint V. J. visszatér csapatához. Az elkapó minden bizonnyal másik klubhoz kerül (talán a Vikings-hoz) vagy egyszerûen csak kihagy egy évet.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások