A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
stihl 970×550
Köki 970*250
Henkel 300*300

A HURRICANES NEM RIAD MEG

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

A tíz játékos nagyrésze, pl. Danku Dávid (RB) vagy Szûcs Máté (LB) kezdõ a csapatban, így nem mindegy az edzõknek, hogy pályára léphetnek vagy sem az õszre betervezett meccseken.  A Hurricanes kihívta a Div. II bajnok Miskolc Steelers-t, majd négy külföldi csapattal (Ljubljana Silverhawks, Styrian Bears, Vienna Knights, Amstetten Thunder) készült megküzdeni a sûrû októberi meccssorozat alatt.

Idõközben azonban a Steelers visszamondta a mérkõzést, arra hivatkozva, hogy a rookie játékosaikat nem szeretnék a Rookie-kupa ideje alatt egy plusz megmérettetésnek kitenni. Megkeresésükre a Zala Predators sem vállalta a hazai meccset. A Styrian Bears is visszalépett anyagi okok miatt. Szerencsére az AFBÖ a Silverhawks elleni meccset is kvalifikációs mérkõzésnek könyveli el, ami alapfeltétele a jövõ évi osztrák bajnokságban való indulásnak. 

Megkeresésünkre, a csapat vezetõedzõje, Kovács Zsolt elmondta, hogy nem fognak egyetlen meccset sem visszamondani az eltiltások miatt. „Meghatározó játékosokat érint a döntés, de ha nem játszhatnak, akkor sem esünk kétségbe. Elég vastag a playbook-unk ahhoz, hogy ha szükség van rá, olyan play-eket tudjunk elõtérbe helyezni, ami a rendelkezésünkre álló játékosoknak jól fekszik.”

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások