A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
Köki 970*250
acapella 300×300

NAGY VOLT AZ ARC

Acapella 640×480

Fotón: Ray Lewis LB, Baltimre Ravens

A védelmek ütközetében körülbelül ugyanazt kaptuk mindkét oldalról, fizikális játékot, nagy hiteket, véresen kiszenvedett yardokat, de míg a Baltimore támadásban is tudott valamit mutatni, a Jets összesen 6 firts down ért el a meccsen. A gyõzelem tulajdonképpen addig volt kérdéses, amíg a Ravens TD nem szerzett, 7-6-os baltimore-i vezetésnél viszont már sejthetõ volt, hogy a Jets Sanchezzel nem fog tudni visszajönni a meccsbe.

Ryan borzalmasan erõs védelmet rakott össze, amely a támadók helyett is dolgozott, hiszen a labdaszerzéseknek köszönhetõ, hogy a New York egyáltalán pontokat tudott tenni az eredményjelzõre. Ez viszont nem volt elég a gyõzelemhez, mert Flacco jó napot fogott ki és Boldinnal valamint Rice-al karöltve hagytak idõt pihenni védõtársaiknak. Talán még a vereségnél is elkeserítõbb volt látni, hogy a kiváló elkapókkal rendelkezõ Jets, az Ed Reed nélkül felálló Baltimore secondary ellen képtelen volt bármiféle passzjátékot bemutatni, Sanchez összesen 74 yardot dobált össze és csak 10 sikeres átadása volt.

A Ravens gyõzelmét leginkább annak köszönheti, hogy a komoly hibákat azonnal javítani tudták, az ellenfelét pedig kegyetlenül kihasználták. A Jets 125 yardnyi buta büntetést szedett össze, a végsõ gyõzelemben kulcsszerepet játszó Ravens TD elõtt például azért folytathatták a Hollók a támadást, mert Braylon Edwards ráfutott a kickerre egy field goal kísérlet során.

Ha Rex Ryan komolyan gondolja, amit a szezon elõtt nyilatkozott, akkor valamiféle támadójátékot is fel kellene mutatniuk, mert Tomlinson futásain kívül semmi veszélyt nem jelentett ez az offense. Az új stadion második felavatása tehát nem sikerült túl fényesre, a Giants gyõzelme után a Jets vereséggel nyitott, de a New Meadowlands-ben vasárnap a csoportrivális Pats ellen lehet majd javítani. A Baltimore számára viszont komoly fegyvertény lehet, hogy a liga legjobb védelme ellen is teljesen vállalható számokat produkált a támadóegység. Lehet készülni a Cincinnati ellen, amely támadásban biztos többet mutat majd, mint a Jets, viszont a védelem is sokkal sebezhetõbbnek tûnik, így van esély arra, hogy két idegenbeli gyõzelemmel nyissák a szezont Flaccoék.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások