A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
Gancia 970*250
Gancia 300*300

BICEGÕ KOSOK

finn wellness 640*360

Fotón: Chris Chamberlain LB, St. Louis Rams

Az elsõre talán legjelentéktelenebbnek tûnõ lábujjprobléma okozhatja a legkomolyabb gondot, ugyanis Chris Chamberlain linebacker esetében még a sérültlistán is el kell gondolkodnia a vezetõségnek. Az elsõ vizsgálatok után úgy tûnik, hogy a special team legjobbjának 6-8 hetet kell kihagynia ez pedig lehet, hogy túl sok idõ ahhoz, hogy egy helyet foglaljanak neki az 53 fõs rosteren.

Valószínûleg nem lesz majd ott Oaklandben a cornerback Kevin Dockery sem, akinek a combhajlítója húzódott meg, viszont az õ esetében minden bizonnyal elég lesz az egy hetes pihenõ. Hosszabb idõre szorult viszont partvonal mellé az újonc tight end, Michael Hoomanawanui, akinek a bal bokájával akadtak problémák.

Csak kisebb sérülést szenvedett és még az este folyamán vissza is térhetett a pályára az elkapó Laurent Robinson és a futó Steven Jackson, az MRI mindkettejük esetében mindent rendben talált, de ettõl még vannak apróbb fájdalmaik. Robinsonnak a bokájával, Jacksonnak a térdével akadtak problémák, azonban az Oakland ellen már minden bizonnyal száz százalékos állapotban lesznek.

Fordította: Anti Ádám

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások