A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
köki 970×550
Henkel 970*250
acapella 300×300

MEGVOLT AZ ELSÕ HOSSZABBÍTÁS

Acapella 640×480

Fotón: Rashard Mendenhall RB, Pittsburgh Steelers

Korábban a pénzfeldobás szinte mindent eldöntött a hosszabbításban, hiszen az elsõ pontszerzés gyõzelmet is ért. Idén már csak akkor nincs folytatás, ha a labdát elõször megkapó csapat rögtön TD-t szerez, minden más esetben a másik fél is esélyt kap pontszerzésre.

A csapatok 28-4 arányban fogadták el annak idején a döntést, de sokak szerint a szabálymódosítás fölösleges volt, hiszen rendkívül ritka a döntetlen az NFL-ben. Ehhez képest, a Steelers akár csak tavaly, idén is X-el kezdte az évet, ezúttal a Falcons-szal nem tudtak dönteni a gyõzelemrõl egy óra játék után.

Mindenki abban reménykedett, hogy végre láthatunk egy kiélezett csatát az új szabályoknak megfelelõen, de a feldobást megnyerõ Atlanta nem mutatott túl sokat és így puntolnia kellett. A túloldalon viszont Rashard Mendenhall nem bízta a véletlenre a dolgokat, 51 yardos futásával eldöntötte a mérkõzést a Ben Roethlisbergert és Byron Leftwich-et is nélkülözõ Steelers javára. Mendenhall futása egyébként a hosszabbítások történetének harmadik leghosszabb TD-je volt.

Habár az elsõ, új szabályok adta lehetõségeket kihasználó ráadásra még várni kell, bíztató lehet a szezon szorosságára nézve, hogy már rögtön az elsõ fordulóban extra játékidõ kellett egy meccs eldöntéséhez.

Forrás: NFL.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások