A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
Roche 970*250
Roche 300*300

HORRORNAK IS DURVA VOLT

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

Fotón: Leonard Weaver FB, Philadelphia Eagles

A szezon elõtt bajnokesélyesnek kikiáltott Green Bay és a fiatalításon átesõ Philadelphia összecsapásán nem voltak sportszerûtlen jelenetek, vagy fölösleges agresszió, mégis rengeteg sérülés történt. A sort Antwan Barnes nyitotta, aki egy rövid fetrengés után még visszatért a pályára, de a következõ sérültnek, Leonard Weavernek már nem volt ilyen szerencséje. A Sasok FB-jét olyan szerencsétlenül szerelték, hogy a térde majdnem mindkét irányba hajlíthatóvá vált. Az elsõ vizsgálatok térdszalag szakadást sejtetnek, ami azt jelentené, hogy Weaver egész szezonra kidõlt. Habár végleges szakvélemény csak holnapra várható, a probléma súlyosságát jelzi, hogy a fullback egyik játékostársa rosszul lett a játékos térdének természetellenes állapotát látva. Mivel Andy Reidnek nincs több FB-je, valamit tennie kell a Sasoknak a jövõ hétig.

Ezek után ketten is agyrázkódás gyanújával hagyták el a játékteret. Elõször az egyéves kényszerpihenõrõl visszatérõ Stewart Bradley fejelte meg LB-társa csipõjét, majd Kevin Kolbon gázolt át a sajtfejû Clay Matthews. Kettõjük sérülése közül Bradley-é tûnt durvábbnak: a fiatal védõ elõbb felállt az ütésbõl, majd egy-két bizonytalan lépés után a földre esett. Késõbb egy-egy play erejéig mindketten visszatértek, de mivel nem érezték jól magukat, a csapat nem engedte õket tovább játszani.

A Green Bay oldaláról csak egy játékos sérült meg, igaz, a kezdõ futó, Ryan Grant kiesése komoly érvágás lehet a sárga-zöldeknek. Az õsidõk óta nem fumble-özõ RB is egy szerelés után maradt a földön, neki a bokája került természetellenes helyzetbe egy szerencsétlen földrevitel után, késõbb már csak gipszbakancsban tudott mutatkozni a pálya szélén.

Ha ez még nem lett volna elég, az egyébként is gyengén muzsikáló Eagles támadófalból kidõlt Jamaal Jackson, a center, aki pár napja tudott újra edzeni tavalyi térdszalag problémája miatt. Most úgy néz ki, hogy a bicepszében szakadt el valami, valamint késõbb Jason Peters is csak segítséggel tudta elhagyni a pályát, igaz, õ egy rövid hátmasszázs után vissza tudott térni.

Remélhetõleg, aki most ült le elõször amerikai futball meccset nézni, azt nem riasztotta el a sok szörnyû sérülés látványa, mert minden túlzás nélkül állítható, hogy a ma látott szörnyûségek általában egy szezonon belül is soknak számítanak, nemhogy egy meccsen! A találkozó a sok holtidõt eredményezõ sérülés ellenére is az utolsó pillanatokig izgalmas volt, mint ahogy a Sasok számára az elkövetkezendõ hét is az lesz, tekintve, hogy valahogy pótolni kell majd a rengeteg kiesõt.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások