A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
Acapella 970×250
Becmol 300×300

HARD KNOCKS – Segítség az ellennek?

finn wellness 640*360

Véget ért az idei Hard Knocks, mely a New York Jets edzõtáborát követte végig. Az idei szezon öt részbõl állt, utolsó részét a héten láthatták a nézõk – nem csak az Egyesült Államokban, hanem világszerte is, hiszen több honlapon is ingyenesen megtekinthetõk voltak az epizódok. Azonban annyi biztos, hogy a Baltimore Ravens-nél is figyelemmel követték a Hard Knocks hatodik szezonját, hiszen a hírek szerint nem csak a játékfelvételeket nézték át kockáról kockára. A Hollók defenzív koordinátora, Cam Cameron azt nyilatkozta, hogy a sorozat (teljes nevén: Hard Knocks: Edzõtábor a New York Jets-szel) nyomán olyan dolgokat is megtudott a Jets védelmérõl, melyek máskülönben nem biztos, hogy tudomására jutottak volna. Ráadásul szerinte ezeket az információkat kamatoztatni is fogja a New Yorki csapat elleni találkozón.

„Na igen, talán sok mindent meg lehetett tudni a stratégiájukról, fõleg, ha egy koordinátor figyelte az epizódokat. Legalább azt megtudtuk, hogy mivel kell szembeszállnunk. Sok mindent megtudtunk a stratégiájukról” – mondta a támadók koordinátora.

A Jets nyilvánvalóan elfogadta a szerepléssel járó elõnyöket és hátrányokat is, hiszen azt mondta a csapat, hogy szeretik megmutatni a többi csapatnak, hogy mit csinálnak másképp. De néhány edzõ ettõl függetlenül azt mondta, hogy semmi pénzért nem engednének kamerával mászkáló embereket az öltözõkbe, csapatmegbeszélésre és az edzésekre.

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások