A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
Acapella 970×250
Lake11-hja-300×300

CSAPATRÓL CSAPATRA FANTASY SZEMPONTBÓL – Tampa Bay Buccaneers

acapella 640×480

Fotón: Carnell Cadillac Williams RB, Tampa Bay Buccaneers

Újdonságok

Kezdjük a teljesen új elkapógárdával. A két kezdõ Reggie Brown és az újonc Mike Williams. Szintén megemlítendõ még a harmadik számú, szintén újonc Arrelious Benn is. Az õ pozícióját Sammy Sloughter is veszélyeztetheti. Williams gyenge láncszeme lehet a csapatnak, végzõs évében el volt tiltva egy idõre a Syracuse-on. Cadillac Williams új cseréje Kareem Huggins lesz.

Játékstílusuk

Amikor kirúgod a támadókoordinátorodat pont a szezon kezdete elõtt, és az irányítódat is kétszer lecseréled, akkor elég nehéz eldönteni, milyen szellemû is a támadósorod.  Egy fiatal irányítóval, és két újonc elkapóval, a Bucs támadósora várhatóan sokkal konzervatívabb lesz, mint tavaly, mikor 32,8 passzt átlagoltak 25 futással szemben.

Edzõtábori pozícióharcok

A két kezdõ elkapó helyért a harcot Reggie Brown és Mike Williams nyerte meg. Cadillac Williams lesz idén a kezdõ futó, cseréje Kareem Huggins, aki nem fog versenyezni vele, tartalék lesz. Irányítók terén idén is összeeresztették a két Josht, de idén is (Josh) Freeman lesz a kezdõ, mögötte (Josh) Johnson.

Ne légy meglepõdve…

… ha a Tampa Bay védelme ez egyik legtöbbet javuló védelem lesz idén. Az utolsó 6 meccsükön 2009-ben, a Buccaneers hatodikként végzett a ligában az engedett yardok terén. És most a védõfal jelentõsen javult, olyan újoncokkal, mint Gerald McCoy és Brian Price.

Fent és lent

Fent: Josh Freeman. A kezdõ helyet biztonságosan megszerezte. Több fegyvere van, és tanult a tavalyi évben elkövetett hibáiból.
Lent: Arrellious Benn. Az edzõtábor elõtt, és tavasszal még mindenki kezdõcsapatba várta. Most körülbelül a 4.-5. elkapó posztért harcol.

Legyen kezdõ!

Az 1. héten a Cleveland ellen. Most fog elõször szembenézni régi csapatával Kellen Winslow TE, mióta elcserélték a 2009-es szezon elõtt. Winslow szeretné megmutatni, mit tud a régi csapata ellen.

Kispadra vele!

A 12. héten a Baltimore ellen. Ezen a napon érdemes lesz az összes Buccaneer támadódat kihagyni a csapatodból, a Ravens védelme tényleg nagyon erõs, nem csak a nevérõl híres. Különösen hanyagold a futókat, élen Cadillac Williams-szel, mert a Ravens ellen elég nehéz futni, különösen a hideg idõjárásban.

Fordította: Kocsis Balázs

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások