A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
Praktiker 970*250
Finn wellness 300×300

CSAPATRÓL CSAPATRA FANTASY SZEMPONTBÓL – New Orleans Saints

finn wellness 640*360

Fotón: Garett Hartley K, New Orleans Saints

Újdonságok

Brees összes kedvenc játékszere visszatért a szezonra, az egyetlen, aki elhagyta a csapatot az a rövidyardos szituációkban használt Mike Bell. Lance Moore egészséges, és megoszthatja az elkapásokat Marques Colstonnal, Devery Hendersonnal, és Robert Meachemmel. A Saints ezenfelül már egész szezonban Garett Hartley-val rúgatják a disznóbõrt.

Játékstílusuk

A Saints kevesebbet passzolta a labdát 2009-ben – átlagosan 5-tel kevesebbszer – mint azt tették 2008-ban. Annak ellenére, hogy sokszor voltak hátrányban tavaly, mégis futtatták a labdát. Ettõl függetlenül idén azért a számok nagy valószínûséggel a 2008-ashoz lesznek közelebb (39,8 passzkísérlet átlagosan, 24,9-cel szemben).

Edzõtábori pozícióharcok

Az egyetlen harc, amit igazán figyelni érdemes, az a Dave Thomas, és Jimmy Graham között folyó vetélkedés a második számú tight end posztért. Ahogy Jeremy Shockey benne lesz a harmincas éveiben, annyira kell majd a Saints-nek egy passzelkapó tight end beszerzése. Az egyetlen másik vetélkedés, ami a csapaton belül folyik, az a Brees mögötti második számú helyért folyik, Chase Daniel, és Sean Canfield között.

Ne légy meglepõdve…

… ha Brees megdönti az 5000 yardos álomhatárt, ahogy tette 2008-ban is. A Saints-nek sok problémája van a védelemben, fõleg a passzsiettetéssel kapcsolatban. 26.-ak volta a ligában passz elleni védekezésben tavaly, és Brees-nek, valamint a csapatnak sok pontot kell majd vinnie ahhoz, hogy nyerhessenek.

Fent és lent

Fent: Robert Meachem. A 2008-as 12 elkapásról és 3 TD-rõl felmentek a statisztikái 45 elkapásra és 9 TD-re tavaly.
Lent: Jeremy Shockey. Az elkapásai minden évben csökkentek 2006 óta.

Legyen kezdõ!

A 11. héten a Seattle ellen. A Seattle passz elleni védelme a 30.-ként végzett tavaly, 245 yardot engedve ellenfeleinek meccsenként.  Marques Colston, Reggie Bush, és Jeremy Shockey mind sok-sok pontot hozhatnak azon a meccsen. Nem is említve Drew Brees-t aki egy kihagyhatatlan ember a csapatodból minden héten.

Kispadra vele!

A 17. héten a Tampa Bay ellen. Mindenki, akinek a fantasy ligájának a döntõje tavaly a 17. hétre esett, és birtokában volt Brees-nek, az tudja, mi történt azon a héten. A Saints úgy néz ki idén is nagy fölénnyel nyerheti  meg a csoportját, ezért ha úgy fog állni a helyzet, ültesd le Brees-t.

Fordította: Kocsis Balázs

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások