A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
Lufi 970*250
Stihl 300*300

ZSÍROS SZERZÕDÉS AUSTINNAK

acapella 640×480

Fotón: Miles Austin WR, Dallas Cowboys

A felek hatéves, 54 milliós kontraktust láttak el kézjegyükkel, holott júniusban az elkapó még csak bõ 3 millióról rendelkezõ dokumentumot írt alá. Aztán a nyár folyamán lehetett sejteni, hogy kinyílik a Cowboys pénztárcája, mivel Jerry Jones tulajdonos többször hangoztatta, többéves szerzõdést kívánnak adni remek receiverüknek. Csapathoz közeli források úgy tudják, hogy a fenti összegbõl 20 millió tekinthetõ garantált pénznek.

„Itt kezdõdött a karrierem. Itt megkaptam a lehetõséget, egyértelmû, hogy ezért a klubért mindent megteszek. Remek érzés, hogy szükség van rám ennél a csapatnál, hiszen én pont itt szeretnék játszani” – osztotta meg véleményét Austin. A kiváló támadó tavaly októberben kezdett elõször a Cowboys együttesében, és a Kansas-ben lejátszott meccs örökre emlékezetes maradt a rajongóknak. Austin 10 elkapással 250 yardot termelt Wade Phillips fiainak, és két késõi touchdownjával a hosszabbításban eldöntötte a találkozót.

„Látjuk és csodáljuk azt az utat, ahogy Austin a semmibõl elit elkapóvá lett. De emberként is igen nagyra tartjuk ezt a remek fiút” – mondta Jones. A Cowboys vezetõedzõje, Phillips sem fukarkodott a dicsérõ szavakkal: „Bízom Miles-ban. Eddig csak egy jó éve volt, de micsoda egy év volt az. Rengeteg nagy dolgot láthattunk tõle, és a franchise történetének legnagyobb meccsét is õ produkálta. Õ nem olyan srác, aki meghúzza egy esztendõre, aztán kiereszt. És pontosan ezért hiszünk benne annyira.”

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások