A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
Újház 970*250
Finn wellness 300×300

HALL LEHET A CARDINALS JÖVÕJE

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

Fotón: Max Hall QB, Arizona Cardinals

Az edzõtábor kezdetekor még a harmadik számú karmester szerepe látszott elérhetõnek az arizonai Mesában született fiatalember számára, aztán felgyorsultak a dolgok körülötte. A Cards útilaput kötött Matt Leinart talpára, és Hallt Derek Anderson mögött hivatalosan is backup irányítónak titulálták. „Még korai lenne számára a kezdõ pozíció, de fogadni mernék, hogy Hall 2011-ben versenyben lesz a kezdõ irányító posztért. Már ha egyáltalán lesz szezon jövõre” – nyilatkozta egy magát megnevezni nem kívánó forrás a rookie-ról.

„Ken Whisenhunt fõedzõ próbálja némileg visszafogni a Hall körüli lelkesedést, de a csapat az elsõ minicamp óta rendkívüli módon elégedett vele” – tette hozzá a forrás. Arizonában valóban nagyra tartják az eddig látottakkal, hiszen Hall remek képességekkel rendelkezik, emellett kiválóan mozog a zsebben, és a karja mérete is megfelelõ a továbblépéshez. Sokan már Kurt Warnerhez is hasonlítják, ez is jól mutatja, hogy milyen népszerû.

„Eleinte mindketten esélytelenek voltak, aztán nem ijedtek meg, amikor eljött a lehetõsége ideje számukra” – vont párhuzamoz a forrás a legenda és az újonc között. Úgy hírlik, hogy Leinart távozása után a sivatagban a gárda harmadik számú irányítójával is elégedettek, hiszen John Skeltonról is csak jót lehet hallani. „Erõs keze van, és remek srác. És ahhoz képest, hogy milyen magas (195 cm) nagyszerûen mozog” – árulta el a csapathoz közeli informátor.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások