A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
Heszperidák 970*250
Lake11-hja-300×300

WARNER NEM UNATKOZIK

finn wellness 640*360

Fotón: Kurt Warner és felesége

A tavalyi szezont követõen visszavonult játékos már eddig is a FOX és az ABC tévétársaságok alkalmazásában állt, elõbbinél kommentátori szerepkörben, utóbbinál a Dancing with the stars show-ban vállalt fellépést. Mostantól az NFL Networköt is munkahelyének nevezheti Warner, ahol nagyon örültek annak, hogy a zseniális karmester elfogadta a felkérésüket.

„Kurt pályán nyújtott teljesítménye önmagáért beszél. Izgatottak vagyunk, hogy mostantól õt is a köreinkben tudhatjuk, és üdvözöljük abban az átmenetben, amely során az egykori futballjátékosból a közvetítések egyik fontos láncszeme lesz. Elégedettségre ad okot, hogy ezennel õt is az all-pro elemzõ csapatunkban láthatjuk dolgozni” – nyilatkozta boldogan Eric Weinberger, az NFL Network executive producere.

Warner a Total Access stúdiós elemzések résztvevõje lesz, de vélhetõen más mûsorokban is fel fog tûnni. „Nagyon élveztem az Arena meccseket az NFL Networkön, így nagyra becsülöm a lehetõséget, hogy ennek a rendkívül erõs gárdának lehetek én is elemzõje. Alig várom, hogy ebben a szezonban olyan ütésekrõl számolhassak be, amelyeknek végre nem én vagyok az elszenvedõje” – humorizált az frissensült elemzõ.

Ugyanakkor aligha találhatunk olyan Cardinals szurkolót, aki ne azt kívánná, bárcsak más volna a helyzet.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások