A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
Gancia 970*250
Lufi 300*300

KINDLE TÛKÖN ÜL

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

Fotón: Sergio Kindle LB, Baltimore Ravens

Kedden este a linebacker így nyilatkozott: „Bízom abba, hogy zöld utat kapok. Úgy gondolom, a tesztek jól sikerültek, de a végsõ szót nem én mondom ki. Majd ha az orvosok odaadják az eredményeimet a csapatnak, õk megmondják, visszatérhetek-e.” Kindle azokra a neurológiai és kognitív vizsgálatokra gondolt, amelyeket a Baltimore-i Sinai Kórházban végeztek el. A mai napon még MRI-re kell mennie, majd visszautazik Texas-ba.

Kindle, aki a Texas linebackere volt, úgy tûnik, jól érzi magát, és hisz abban, hogy a nagyon közeli jövõben képes lesz játszani. De a Ravens addig még csak beszélni sem fog szerzõdésrõl, amíg meg nem bizonyosodnak róla, hogy tényleg készen áll arra, hogy pályára lépjen. Az is lehet, hogy úgy döntenek, idén egyáltalán nem játszatják.

Kindle állítása szerint egy lépcsõn esett le, amikor vendégként, egy számára nem ismerõs házban éjszaka felkelt, hogy kimenjen a fürdõszobába. „Rosszul vettem be a kanyart. Nem az én házam volt. Elõször voltam ott, nagy ház” – mondta. A LB most azt hangoztatja, meggyógyult, és készen áll a játékra: „Amint a csapat tagjává válik, számomra a határ a csillagos ég. Amint engedélyt kapok, ki fogom azt tépni az orvos kezébõl, a rehabilitáción pedig annyira jól fogok teljesíteni, hogy azzal bebizonyítom, készen álok.”

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások