A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
Becmol 970*250
Gancia 300*300

ÚJABB TAGGAL BÕVÜLT A RÁJÁTSZÁS

Acapella 640×480

A mérkõzésre kilátogatóknak feltûnhetett, hogy a vendég csapat fehér mezben állt pályára, erre azért volt szükség, mert a hazaiak alapszíne is zöld, és õket illette meg az elsõbbség, de a Rebels számára ez sem volt akadály.

Az elsõ vendég drive 5 futó play utáni TD-hez vezetett, melyet sikeres extra pont rúgás követett. Az elsõ negyed 0 : 7 pontaránnyal ért véget.

A második negyedben a hazaiak is magukra találtak, fõként a passzjátékuk volt sikeres. Futásaikat a Rebels védõi mínuszban, vagy néhány yardon megállították, de az irányítót hiába kergették meg sokszor, akadtak így is bõven sikeres passzok és elkapások, melyekrõl a védõk sokszor lemaradtak. A félidõ hazai fölénnyel, 13 : 7-es állással zárult.

A második félidõre sikerült rendet tenni a lázadó fejekben, és ezután inkább a futó játékot erõltették a vendégek. A Soldiers védõinek nem sikerült kiszabadulniuk a blokkokból, így a futások nagyon jól haladtak. A mérkõzés végére Bóbis Szabolcs és Lesi Tamás futásaival 13 : 31-re fordított a Rebels. Zsikla Zoltán szép elkapásai és TD-je is hozzájárult nagyban a gyõzelemhez.

A hazaiak kis létszámú, de kitartóan és kemény küzdõ csapattal álltak ki, a mérkõzés végére azonban sok emberen eluralkodott az idegeskedés, sok volt a szabálytalanság, és az ebbõl vesztett yardok is erõsen hátráltatták õket. A Rebels védelme 5 turnovert csinált, ebbõl 2 safety-t, méghozzá egymás utáni két drive-ban, így ismét nagyon büszkék lehetünk rájuk.

A Rebels következõ mérkõzése várhatóan október 2-án lesz, a rájátszásban. Az ellenfél még kérdéses, feltehetõen a Budapest Wolves csapatával kell majd megküzdeniük, de ez persze a Cowboys – Wolves mérkõzés eredményétõl függ.

Írta: Veingartner Tamás

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások