A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
Heszperidák 970*250
M-gel 300*300

SZÛK SECONDARY

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

A Vikingeknek csak három egészséges cornerbackjük van. És mivel a Saints akkor érzi jól magát, ha passzolhat, ez nagy gond lehet. Ezt Antoine Winfield Pro Bowler CB is tudja. Vajon a Saints megpróbálja széthúzni a Vikings védelmét? Winfield így gondolja: „Biztos vagyok benne, hogy igen. Biztos vagyok benne, hogy õk is olvasnak újságot, böngésznek az interneten, olvassák, hogy csak három cornerbackünk van. Szóval számíthatunk erre.” A kérdésre, hogy a csapatnak segítség után kellene-e néznie, Winfield így válaszolt: „Jó lenne, de ez nem tõlem függ. Az edzõk hozzák a döntéseket.”

A lehetséges segítõk között Dre’ Bly, Karl Paymah, Jacques Reeves, Travis Fisher, Tye Hill, és Macho Harris neve is szerepel. De az is lehet, hogy Chris Cook (térd) és/vagy Cedric Griffin játszani fog. Cook hétfõn nem edzett, de Griffin ott volt, korlátozott munkát végzett, miközben szakadt keresztszalagját ápolgatja, amely januárban a Saints elleni meccsen szakadt el.

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások