A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
Praktiker 970*250
Henkel 300*300

GOODELL, OCHOCINCO APUKÁJA

Acapella 640×480

25.000 dollár, amiért megsértette a liga Twiterrel kapcsolatos szabályát. 30.000 dollár, amiért egy TD ünneplésekor felvett egy ponchót és egy sombrerót. 20.000 dollár, amiért eljátszotta, hogy lefizet egy játékvezetõt. 10.000 dollár a fekete állvédõ miatt. 5.000 dollár a narancsszínû állvédõ miatt, és még sorolhatnánk. De Ochocinco nem neheztel. Sõt, azt állítja, nagyszerû a kapcsolata Goodell-lel, és jobb a bejárása a fõbiztoshoz, mint bármelyik másik játékosnak. A 85-ös így nyilatkozott: Goodell és én állandóan beszélünk. Azt hiszem, én vagyok az egyetlen játékos, aki ismeri a magán telefonszámát, és e-mail címét. Halálosan komolyan beszélek.”

Ochocinco hozzátette, megérti, hogy Goodell aggódik a liga megítélése miatt: „Az NFL-nek van egy imidzse, amit fenn kell tartani, de én nem tartozom azok közé, akik rontják ezt a képet. Egyfajta rosszfiú vagyok, de nem teszek olyan dolgokat, ami rombolná a liga arculatát.” Az elkapó azt állítja, Goodell-ben apafigurát lát: „Roger Goodell? Õ az apukám.” Egy olyan apuka, aki sûrûn megvonja a zsebpénzt kisfiától.

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások