A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
Újház 970*250
M-gel 300*300

A MOSTOHAFIÚ

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

Fotón: Randy Moss WR, New England Patriots

Moss, aki most 33 éves, és 12 éve profi, május óta elõször szólalt meg nyilvánosan: „Miután ilyen sokat tettem, és ennyi munkát fektettem bele, úgy érzem, nem vagyok itt kívánatos személy. De túllépek ezen, és végigjátszom az utolsó évet, a jövõ azt hoz, amit hoz, de azért rossz érzés az, hogy nem akarnak. A teljesítményem nem csökkent. És most csak az én szerzõdésemrõl beszélek, nem tudom, hogy Tom Brady, vagy más szerzõdésével mi a helyzet. Én kicsit idõsebb vagyok, és megértem az üzlet természetét, minél öregebb leszel, a képességeit feltehetõen annál jobban romlanak, de úgy gondolom, én okosabb lettem, jobban tudom használni a fizikai képességeimet. Ez a frusztráló, hogy beleadod a szíved a dolgokba, aztán úgy érzed, nem akarnak.” Tavaly Moss 83 elkapásból 1.264 yardot és 13 TD-t szerzett. A New Englandben töltött 3 év alatt 47 TD-t, és átlagban 1.255 yardot szerzett. Idén 6,4 millió dollár üti a markát.

A Patriots Tom Brady-vel is hasonló helyzetet alakított ki, aki szintén szerzõdése utolsó évébe lép. Az egyik sportrádiónak Brady megjegyezte: „Nagyon jó itt játszani, és nyilván abban reménykedem, hogy hosszú ideig itt maradhatok. Majd meglátjuk, hogyan sikerül.” A helyzet megoldódni látszik, nemrég jött a hír, hogy az irányító szerzõdését 3 évvel meghosszabbítják. A Patriots vasárnap játssza elsõ meccsét a Cincinatti Bengals ellen, magyar idõ szerint este 19 órakor kezdenek.

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások