A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
Henkel 970*250
Praktiker 300*300

NAGY A FORGALOM BOSTONBAN

finn wellness 640*360

Fotón: Tracy White LB, New England Patriots

A Patriots tegnap olyan játékosokat eresztett szélnek, mint Derrick Burgess (OLB-DE) vagy Sam Aiken (WR). Sam Aiken a speciális egység kapitányaként az utolsó fennmaradó WR-helyért küzdött, de a 34 éves Burgess-t sokan a védelem kezdõcsapatába várták. Hiába teljesített jól az edzõtáborban, az elõszezon alatt nem sok veszélyt jelentett az irányítókra és a Giants is könnyûszerrel futott keresztül az LB-n. Könnyen lehet, hogy helyére a második körös Jermaine Cunningham áll be, aki az elõszezon utolsó három hetét sérülése miatt volt kénytelen kihagyni, bár valószínû, hogy még összemérik erejét az új szerzeménnyel, Tracy White-tal. A 8. NFL szezonjába lépõ White a Philadelphiától érkezett egy 2011-es draft pickért cserébe.

A két távozó mellett a bostoni klubnak Brandon McGowant (S) is nélkülöznie kell majd, legalábbis néhány hétig. A tavaly 11 mérkõzésen kezdõ safety mellkas sérülése miatt került Leigh Bodden (CB) mellé a sérültlistára.

A Kansas City-bõl érkezõ Jarrad Page az OTÁ-kat, a minicampet és a teljes edzõtábort is kihagyta, mivel nem volt hajlandó aláírni korlátozott szabadügynöki tenderét. A Chiefs ugyan pénteken bejelentette, hogy a safety aláírta az 1,759 millió dollár értékû tendert, Page mégis ott hagyta a csapatot.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások