A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
Praktiker 970*250
Polacsek 300*300

LEINART REPÜL

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

Fotón: Matt Leinart QB

Leinart, miután nem teljesített kellõképpen már csak Derek Anderson mögött léphetett pályára. A Redskins elleni mérkõzésen dobott 5 kísérletébõl 3 volt jó, ami mindössze 14 yardot hozott, bár elõzõleg minden jel arra utalt, hogy a fiatal irányító lesz a visszavonult Warner tökéletes utóda.

Az Arizona, mielõtt az elbocsátás mellett döntött volna, próbálta eladni a QB-t a Raiders-nek, a Giants-nek és a Bills-nek is. Ezen csapatok mellett azonban a Seattle érdeklõdését is felkeltheti Leinart, ugyanis – miután megváltak J. P. Losmantõl – már csak Matt Hasselbeck és Charlie Whitehurst van a rosterükön.

Leinart távozásával a Cardinals Andersonnal indul neki a 2010-es idénynek, aki 2007-ben a Browns kezdõjeként 10-5-ös mérleget hozott össze és a Pro Bowlra is meghívást kapott. Tavalyi éve már nem sikerült ilyen jól, mivel 3 gyõztes és 6 vesztes meccse után a kispadra került. Anderson mögött a draftolatlan újonc Max Hall és a szintén elsõéves John Shelton lesz a biztosíték.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások