A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
Linea 970*250
Linea 300*300

HÁRMAN IS ÉRDEKLÕDNEK HOUSH IRÁNT?

acapella 640×480

Fotón: T. J. Houshmandzadeh WR, Seattle Seahawks

A Seattle mindenképp megpróbálja eladni elkapóját, mielõtt sor kerülne szerzõdésének felbontására. Az NFL Network és az ESPN szerint ez szinte lehetetlennek tûnik, és a WR-t valószínûleg el kell majd küldenie a csapatnak. A Cincinnati Enquirer azonban egész másról számolt be. Véleményük szerint ugyanis Housh iránt a Jets, a Chargers és a Cardinals csapata is érdeklõdést mutat, olyannyira, hogy azok már ajánlatot is tettek a ’Hawks-nak. Bár elõzõleg a Vikings neve is felmerült az érdeklõdõk között, ezt nemrég egy csapathoz közeli forrás cáfolta. A Chargers szándékai sem lehetnek túl komolyak, ugyanis még egy napja sincs, hogy Patrick Craytont San Diegóba vitték.

Továbbra is arra számítunk, hogy a WR-t elbocsátják, nem pedig eladják. Az viszont nem kerül a Seahawks-nak semmibe, ha elõször megpróbálnak túladni rajta, mielõtt elküldenék.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások