A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
köki 970×550
Roche 970*250
Acapella 300×30

DUMERVIL KIHAGYJA A 2010-ES ÉVET

acapella 640×480

Fotón: Elvis Dumervil LB, Denver Broncos

A rendkívül rosszul sikerült augusztus 5-i edzést követõen, amikor a linebacker mellizom-szakadást szenvedett, már a levegõben lógott az ítélet, amelyet most megerõsítettek a felek. Dumervilt akkor megoperálták, és a mûtét során az ínakat újra a csontokhoz tapasztották, amely felvetette annak az esélyét, hogy a védõ esetleg november közepétõl a Broncos rendelkezésére állhasson. Az esély azonban pénteken végleg elszállt, amikor Dumervil és Josh McDaniels fõedzõ négyszemközt átbeszélték a lehetõségeket.

„Megállapodtunk abban, hogy mindkettõnknek ez most a legjobb opció. Úgy érzem, hogy még hosszú karrier állhat elõttem, még számtalan sikert érhetek el, amelynek lehetõségét nem szeretném veszélyeztetni egy kétes, sietõs visszatéréssel. Nem kívánok a háttérben maradni, és sokáig fontolgatni, hogyan tovább. Köszönök a szurkolóknak a bíztató szavakat, és arra kérem õket, hogy továbbra is minden erejükkel támogassák a csapatunkat. Szerintem jó évünk lesz az idei” – nyilatkozta Elvis Dumervil.

Különösen balszerencsés denveri oldalról, hogy a linebacker súlyos sérülése éppen néhány héttel azután következett be, hogy a Broncos öt évre szóló, 58 milliós szerzõdést kínált számára. Ráadásul a kontraktus egy 43 milliós garantált részt is tartalmaz, amely komoly elismerés volt a védõ tavalyi 17 sackjéért. Kérdés, ki pótolja majd ezeket a sackeket? „Vannak játékosaink, akik a helyemre fognak lépni. Robert Ayers (LB) és mások is kiváló elõszezont produkáltak, és a kreatív edzõink meg fogják találni a megoldást” – magyarázta Dumervil.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások