A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
ATENOR23_LAKE11_Banner_970x250_SZZS
Henkel 300*300

VÉGET ÉRT AZ ELÕSZEZON I.

Acapella 640×480

Fotón: Colt McCoy QB, Cleveland Browns

Detroit-Buffalo 28-23

Bár az elsõ félidõben a Bills 16-0-s elõnybe került, erre Lions 28-0-s rohammal válaszolt, amely bõségesen elég volt a találkozó megnyeréséhez. A két gárda kezdõ irányítói (Edwards, Stafford) csak az összecsapás elején kaptak rövid epizódszerepet, de a fiatal detroiti irányítónak ez is elég volt ahhoz, hogy interceptiont produkálva 40 yardos visszahordott touchdownhoz szolgáljon muníciót a buffalóiak részére.

Indianapolis-Cincinnati 28-30

Peyton Manning nem lépett pályára a Colts utolsó meccsén, amellyel a kékek végül 0-4-es mutatóval zárták az elõszezont. Carson Palmer egy drive erejéig megmutathatta magát, amely támadás során a vendégek mezõnygólt értek el. A második félidõ elején már 14 pontos hátrányban lévõ hazaiakat a kiütéses vereségtõl a harmadik számú irányítójuk, Tom Brandstater mentette meg, aki 3 TD passzával nagyban hozzájárult a szoros végeredményhez.

NY Giants-New England 20-17

Eli Manning és Tom Brady kezdett, de mindketten gyorsan a cserepadon találták magukat. Ennek ellenére mindkét gárda elérte a 250 passzolt yardot, de a hazaiak erõteljesebb futójátéka végül meghozta számukra a gyõzelmet.

Jacksonville-Atlanta 13-9

A Floridában rendezett találkozón mindkét gárda pihentette a legfontosabb játékosait, így a két kezdõ irányító, David Garrard és Matt Ryan sem lépett pályára. Az 5 mezõnygólt hozó találkozón a hazaiak egy 16 yardos futott touchdownnal kerekedtek a Falcons fölé, amelyet másodéves futójuk, Brock Bolen szállított.

Pittsburgh-Carolina 19-3

Míg a Pittsburgh részérõl valamennyi karmester megmutatta magát legalább egy play erejéig, a Panthers oldalán sem Matt Moore, sem Jimmy Clausen nem húzott mezt magára. A találkozón a hazaiak négy mezõnygólt szereztek, ezzel a Steelers rúgója, Jeff Reed lett az összecsapás pontkirálya az általa szerzett 12 ponttal.

Philadelphia-NY Jets 17-21

A Mark Sanchez és Kevin Kolb nélkül lejátszott találkozót a harmadik számú Eagles irányító, Mike Kafka gyenge teljesítménye döntötte el, aki 27 passzából mindössze 9-et volt képes célba juttatni, ráadásul 1 interceptiont is jegyzett. A zöldeknél Mark Brunell 11/17-es mutatóval 118 yardhoz és 2 touchdownhoz segítette Rex Ryan együttesét.

St. Louis-Baltimore 27-21

Sam Bradford egy remek play-t vezérelve jutatta vezetéshez a Kosokat, majd a kispadra ült. A Baltimore-ban a találkozó folyamán végig Troy Smith kezében volt a karmesteri pálca, aki azonban csak 2 interceptiont volt képes összehozni. A hazai gyõzelem azt jelentette, hogy mindkét csapat 3-1-es mérleggel zárta az elõszezont.

Cleveland-Chicago 13-10

A pontszegény összecsapáson egyértelmûen a Browns újonc irányítója, Colt McCoy vitte a prímet, aki 13/13-as tökéletes mutatóval és 131 yarddal zárta a találkozót. A félidõben már 10-10 volt az állás, és a clevelandi gyõzelmet a negyedik negyedben az egy mezõnygól lehetõséget amúgy elrontó Phil Dawson szállította a hazaiaknak.

További eredmények:

Minnesota-Denver 31-24

Kansas City-Green Bay 17-13

Dallas-Miami 27-25

Tennessee-New Orleans 27-24

Houston-Tampa Bay 17-24

San Francisco-San Diego 17-14

Oakland-Seattle 27-24

Arizona-Washington 20-10

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások