A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
Heszperidák 970*250
Tesa 300*300

SWAIN MEGMUTATTA MAGÁT

acapella 640×480

Fotón: Brett Swain WR, Green Bay Packers

A 25 éves játékos ezzel olyan produkciót nyújtott, amilyenre 2006 óta egyetlen Packer sem volt képes. „Úgy vélem, végre komolyan tudtam építeni a vezetõk irántam táplált bizalmát. Úgy értem, hogy nem pusztán a támadásban, hanem a játék összes elemében. Remek játékokat mutattunk be, és képesek voltunk felfedezni az ellenfél coverage-ben rejlõ hibáit. Mindez a saját önbizalmunknak sem tett rosszat” – értékelt Swain.

A receiver az elsõ félidõben 5 elkapást mutatott be, amely összesen 53 yardot eredményezett a Sajtfejûeknek. Ezen play-ek során Matt Flynn osztogatta a játékszert a támadóknak, és Swain egy 22 yardos elkapás mellett egy 3.&11 szituációt is sikerrel oldott meg. A félidõ vége elõtt nem sokkal némi riadalom támadt a Packers-nél, ugyanis a receiver egy ütközést követõen – másodszor ebben az elõszezonban – lenn maradt a füvön, de szerencsére csak néhány horzsolást szedett össze, a korábban sérült térde nem sínylette meg mindezt.

„Jó érzés, hogy végre tudom kezelni az ilyen típusú fájdalmakat. Tudom, hogy sokszor ezek már meccs közben csillapodnak, és nem okoznak hosszabb kiesést. Azt mondják, kb. egy év, mire újra teljes értékû harcos leszek, ami már tényleg nagyon közel van. De addig is még biztosan szerzek kisebb sérüléseket, amelyek nem szabad, hogy visszavessenek. Továbbra is harcolni fogok ezek ellen” – üzente Swain.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások