A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
acapella 970×250
Henkel 300*300

PITTSBURGH-BEN A HELYZET FOKOZÓDIK

finn wellness 640*360

Fotón: Byron Leftwich QB, Pittsburgh Steelers

Leftwich a Steelers Panthers elleni összecsapásán szerzett térdszalag-sérülést, amely akár egy hónapig az oldalvonal mellett tarthatja a karmestert. Köztudomású, hogy Big Benre majd csak novembertõl lehet számítani (hacsak nem kap enyhítést), így Pittsburgh-ben most az együttes harmadik és negyedik számú irányítója lép elõ megoldásként. Ez annyit tesz, hogy Dennis Dixon és Charlie Batch közül az egyik vezeti majd csatába akár több meccsen is a gárda támadóegységét.

Dixon eddig megbízható teljesítménnyel rukkolt elõ az elõszezon során, kiválóan futott, és még a ratingje jobb is volt, mint Leftwiché. Ugyanakkor a veterán karmester múlt heti Denver elleni produkciója távolról sem volt tökéletes. Két borzalmas passza egy szimpla interceptionbe, valamint egy interception return touchdownba torkollott.

A 35 éves Batch egy rendkívül megbízható játékos, aki kiválóan ismeri a Steelers playbookját. De miután három másik irányítóval kellett megküzdenie a felkészülés során, így alig dolgozott együtt az elsõ csapattal, és mindössze hat passz jutott neki az elõszezon összecsapásain. Ráadásul a kora miatt az egészségével is rendszeresek a problémák. Tavaly egy meccsen kapott lehetõséget, akkor azonnal meg is sérült.

Rossz hír pittsburgh-i oldalról, hogy nem Leftwich volt az egyetlen áldozata az utolsó felkészülési találkozónak. A jobb tackle cseréjének számító Jonathan Scott is idõ elõtt az öltözõbe vonult, neki a térde sérült meg, bár az elsõ jelentések alapján a falemberre nem vár hosszú kihagyás.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások