A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
Újház 970*250
acapella 300×300

DOCKETT MUNKÁJA MEGTÉRÜLT

Acapella 640×480

Fotón: Darnell Dockett DT, Arizona Cardinals

A Cardinals védõjátékosa a szerzõdés ideje alatt 48 millió dollárt fog keresni, ebbõl 30 millió dollárt garantált. Szerdai sajtótájékoztatóján Ken Whisenhunt vezetõedzõés Rod Graves klubigazgató Dockett társaságában jelentették be az üzletet. Dockett, a kétszeres Pro Bowler 6 éve, a 2004-es Draft 3. körében került a Cardinals-hoz, azóta is ott játszik. Az utóbbi 5 szezon során pedig minden meccsen kezdõ volt.

Dockett idén különös figyelmet fordított arra, hogy csapattársa, Adrian Wilson SS nyomdokaiba lépve igazi csapatjátékosként a holtszezon minden edzésén részt vegyen. Korábban nem nagyon szeretett dolgozni, ha nem volt muszáj, de most megtette, aminek eredménye, akárcsak Wilson esetében, egy jó kis szerzõdés lett, amivel megköszönték kemény munkáját. Mindenképpen jobb ötlet volt Wilson példáját követni, nem pedig Anquan Boldin WR módszerét választani.

Dockett, a liga egyik legjobb védõ falembere tavaly 7-szer sackelt, ezzel a legjobb lett a defensive tackle-ök között, eddigi pályafutása alatt már 26-nál tart. Az utóbbi 3 évben 20-szor vitte földre az irányítót, ezzel megelõzi a többi, nevesebb DT-t, mint Albert Haynesworth (17½), Kevin Williams (17½), és Tommie Harris (15½). Dockett jelenlegi szerzõdése 2015 végéig tartja õt Arizonában.

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások