A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
Lufi 970*250
acapella 300×300

CROMARTIE ISMÉT KIÁLLT

Acapella 640×480

Fotón: Antonio Cromartie CB, New York Jets

Rex Ryan, a New York Jets vezetõedzõje is említést tett a dologról a napi sajtótájékoztatóján: „Gondoltam, megszellõztetem: ’Most nagyobb szükségük van Darrelle Revis-re, mint valaha.’ Cromartie kihagyott két play-t a csapatedzésen.” A holtszezon alatt a CB a minicampek során is kihagyott néhány gyakorlatot „fáradt” csípõje miatt. De akkor a csípõ bal oldaláról volt szó, nem a jobbról. Most viszont a jobb oldallal vannak gondok. 2008-ban pedig az zúzódott meg. Máris olyan spekulációk és feltételezések láttak napvilágot, hogy a két évvel ezelõtti álapotok tértek vissza. És persze Ryannek óvatosnak kell lennie az ügy kezelésekor, hiszen ha ebben van valami igazság, akkor Revis értéke még jobban megugrik.

Idõközben néhány bennfentes azon csodálkozik, vajon a vezetõedzõ miért nem vetette latba elképesztõ „politikai hatalmát” a vezetõségnél, hogy fogadják el Revis követeléseit. Lehet, hogy megpróbálta, de egyszerûen nem ment semmire vele. Az is lehet, hogy nem akarja magára haragítani a döntéshozókat, arra az esetre tartogatja a szép szavakat, ha az a nagy teljesítmény, amit megjósol, nem egészen az õ jövõképe szerint fog történni.

Továbbra is jönnek olyan jelentések, hogy a Jets és Revis álláspontjai közelednek, és hamarosan sikerül megkötni a szerzõdés. A jelentés, amely mindig ugyanattól az újságírótól származik, egyszerûen nem igaz. Ez az újságíró azt állította, múlt kedden találkoztak a felek, de ez nem így történt, semmiféle elõrelépés nem történt, nem beszéltek. Nincs is mirõl. Akkor kötik meg az üzletet, ha valaki beadja a derekát. Szóval úgy tûnik, ez az újságíró egészen addig fogja azt jelenteni, hogy hamarosan megszületik a szerzõdés, amíg tényleg így lesz, majd kijelenti, végig igaza volt.

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások