A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
Tesa 970*250
Becmol 300×300

CANOSSA-JÁRÁS

acapella 640×480

Források azt állították az ESPN-nek, hogy Arthur J. Rooney II, a csapat elnöke elkíséri az irányítót New Yorkba, hogy támogassa az ügyét. Big Ben játékjogát azért függesztették fel, mert megsértette az NFL viselkedési szabályzatát. Az ügyészek úgy döntöttek, nem emelnek vádat az ügyben, amely során egy 20 éves fõiskolás lány azzal vádolta az irányítót, hogy szexuálisan zaklatta õt egy éjszakai bárban Georgiában, még márciusban. Goodell akkor azt mondta, meggondolja, hogy csökkenti a felfüggesztés hosszát, amennyiben Roethlisberger részt vesz egy viselkedést felmérõ vizsgálatsorozaton, és elkerüli a balhét a pályán kívül. Rooney akkor kiadott egy nyilatkozatot, miszerint egyetért a fõbiztos döntésével.

Goodell augusztusban azt mondta, Roethlisberger még túl is teljesítette, amit kért tõle, emiatt sokan úgy gondolják, a fõbiztos két meccsel fogja megrövidíteni az irányító büntetését. Az ESPN szerint Roethlisberger képviselõje azt fogja kérni, hogy felezzék meg a felfüggesztés idejét, vagyis az irányító ne hagyjon ki háromnál több meccset.

Goodell a Steelers edzõtáborában tett látogatásakor így nyilatkozott: „Lelkes vagyok a tettei miatt. Nemcsak azt tette meg, amit kértünk tõle, úgy gondolom, keményen dolgozott, hogy jobb legyen, figyelt magára, megértette, hogy min ment keresztül, és mit kell másképp tennie a továbbiakban. Azt hiszem, ez egy nagyon pozitív dolog.”

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások