A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
acapella 970×250
Acapella 300×30

FÉLTÉRDEN A MÁSODVONAL

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

Fotón: Al Harris CB, Green Bay Packers

Al Harris CB és Atari Bigby kedden a tartalék/PUP-listára kerültek, így a veteránok legközelebb csak a 7. játékhéten játszhatnak. Harris mûtött bal térdét gyógyítgatja, ami tavaly a San Francisco 49ers ellen sérült meg a 11. héten. Elszakadt a külsû keresztszalagja, a külsõ oldalszalagja, az iliotibiális szalagja, és az oldalsó combhajlító izma. Bigby auguasztus elején mûttette meg a bokáját.

Amíg Harris és Bigby harcképtelenek, a Green Bay a fiatal helyettesekre fog támaszkodni. Tramon Williams várhatóan kezdõ CB lesz, és várható, hogy az ellenfelek irányítói inkább az õ oldalára fognak sûrûbben passzolni, nem pedig Darren Woodson felé, aki tavaly az Év Védõjátékosa lett. Williams eddig nickel back volt, helyére Brandon Underwood és Pat Lee pályázik. A safety poszt úgy tûnik, Morgan Burnett, a 3. körös pick kezébe hullik. A Gerogia Tech-rõl érkezett újonc jól játszott az elõszezonban.

Talán egy kis könnyítést jelent a Packers számára, hogy míg Harris és Bigby PUP-listán  vannak, három olyan csapattal játszanak, amelynél új a támadó koordinátor (Buffalo, Chicago és Washington) és három másik gárdának pedig fiatal az irányítója (Philadelphia, Detroit és Miami).

James Stark cserefutó is PUP-listára került, míg Quinn Porter RB-t a sérült tartalékok közé helyezték.

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások